Burgers Patio

CentrumFrans
Geweldig
6.0/6
1 Review
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Fondue & Fondue

West
5.1/6287
Restaurant Fondue & Fondue

Van Speyk

Centrum
5.3/6201
Van Speyk

Over Burgers Patio

Restaurant Burgers Patio gelegen aan de tweede Tuindwarstraat in Amsterdam bied een modern-Frans-Italiaanse keuken met internationale accenten. De bijzondere indeling van restaurant burgers patio zorgt voor een aangename gezelligheid als intimiteit. Restaurant Burgers Patio gebruikt voor de gerechten uitsluitend scharrelvlees, verantwoorde vis en seizoenproducten. Alles word in eigen keuken bereid van zelfgebakken brood tot en met de bonbons. Op het menu staan minimaal twee vegetarische voor-en hoofdgerechten. Restaurant Burgers Patio bied ook een voortreffelijke wijnkaart aan met ruime keuze aan wijnen van biologisch oorsprong.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 18:00
Sunday
18:00 - 23:00
Monday
18:00 - 23:00
Tuesday
18:00 - 23:00
Wednesday
18:00 - 23:00
Thursday
18:00 - 23:00
Friday
18:00 - 23:00
Saturday
18:00 - 23:00

Adres

Burgers Patio
Tweede Tuindwarstraat 12
1015 RZ Amsterdam

1 Burgers Patio Review

Geweldig
6.0/6
1 Review
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Heel rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
"Uitstekend"
6/6
Monique V.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening. Wij komen er graag ! Beste restaurant in de Jordaan, niks aan veranderen graag. Ik snap niet waarom dit beoordelings systeem een 6 geeft, moet een dikke 10 zijn !

Meer over Burgers Patio, Amsterdam

Restaurant Burgers Patio gelegen aan de tweede Tuindwarstraat in Amsterdam bied een modern-Frans-Italiaanse keuken met internationale accenten. De bijzondere indeling van restaurant burgers patio zorgt voor een aangename gezelligheid als intimiteit. Restaurant Burgers Patio gebruikt voor de gerechten uitsluitend scharrelvlees, verantwoorde vis en seizoenproducten. Alles word in eigen keuken bereid van zelfgebakken brood tot en met de bonbons. Op het menu staan minimaal twee vegetarische voor-en hoofdgerechten.

Restaurant Burgers Patio biedt ook een voortreffelijke wijnkaart aan met ruime keuze aan wijnen van biologisch oorsprong. ’s Zomers is de patio van restaurant Burgers Patio een oase van mediterrane rust midden in de binnenstad van Amsterdam. Op de intieme patio aan de achterzijde van het restaurant dineert u onder de druifranken, passiebloemen en de sterrenhemel. Aan de voorzijde van restaurant Burgers Patio bevind zich ook een terras waar u prachtig uitzicht heeft op de Westertoren.