Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
Caffe Milo

Caffe Milo

Italiaans, Pizza, Pasta, Europees

Gerecht voor ongeveer14€

Foto's van restaurant Caffe Milo in Oost, Amsterdam
Caffe Milo is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Caffe Milo

Familievriendelijk ✨
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 03:00
Saturday
09:00 - 03:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00

Meer informatie over het restaurant: Caffe Milo

Caffe Milo in Amsterdam is een Italiaanse bistro waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Zeven dagen per week, van vroeg tot laat, kun je in dit prachtig ingerichte restaurant in de Linnaeusstraat - met uitzicht op het Oosterpark - terecht voor klassiekers met een liberale twist. Denk aan unieke gerechten uit Italië zoals originele pasta, risotto, parmigiana, porchetta, Italiaanse fritti gerechten en meer. Ook kun je hier smullen van pinsa, een gezonde variant op de pizza gemaakt van een oud Romeins recept, maar dan in een modern jasje gestoken. Het zonnige terras van dit restaurant in Amsterdam-Oost is het gehele jaar geopend en daarmee is Caffe Milo de perfecte spot om te genieten van all day pinsa's, cocktails, gin-tonic, spritzers en Italiaanse bieren.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Caffe Milo met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Amex.

Heeft het restaurant Caffe Milo parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Caffe Milo heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Caffe Milo?

Waarom is Caffe Milo zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Caffe Milo. Gelegen in Oost in Amsterdam, serveert Caffe Milo gerechten zoals Pizza, Pasta, Europees. Ontdek wat Caffe Milo onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!