Reviews De Admiraal Zwolle

BinnenstadInternationaal
Geweldig
5.5/6
4 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo

4 De Admiraal Zwolle Reviews

Lees hier beoordelingen over De Admiraal Zwolle. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij De Admiraal Zwolle hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij De Admiraal Zwolle.

Geweldig
5.5/6
4 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Heel rustig
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Heel goed"
5/6
fja b.2 jaar geleden · 1 review

Mooi in het centrum gelegen en met een mooie historie. Helaas geen prettig terras omdat er over de jufferenwal veel langzaam en busverkeer gaat. Buiten eten is er niet bij, maar binnen werden we prima verzorgd met een prima menu, waaraan je niet kon merken dat het een speciaal AH-actiemenu was.

"Uitstekend"
6/6
Guus J.2 jaar geleden · 1 review

Geweldige accommodatie, een prachtig historisch pand, de geschiedenis is oa in de menukaart te vinden, gastvrij ontvangst door vele prettige medewerkers er is een fijne sfeer om te genieten van de creatieve lekkere gerechten. Aanrader!!!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Echt een aanrader! Heerlijk gegeten, was echt smakelijk! Leuke bediening, kortom, voor herhaling vatbaar. Ook de inrichting vonden we verrassend. Te meer omdat het voorheen een discotheek was, waar we ooit hebben gedanst :-)

"Uitstekend"
6/6
Lucienne R.2 jaar geleden · 1 review

Fijne ontvangst door bediening! Lekkere spare Ribs, misten alleen het emmertje voor de botjes. Wel duidelijke uitleg over de gerechten. Mooie aankleding restaurant, toilet was wel erg krap.