Reviews De Fransman

BinnenstadFondue, Frans, Europees
Uitstekend
5.4/6
42 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 4 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Van Speyk

Centrum
5.3/6202
Van Speyk

Chez Georges

Centrum
5.5/657
Chez Georges

42 De Fransman Reviews

Lees hier beoordelingen over De Fransman. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij De Fransman hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij De Fransman.

Uitstekend
5.4/6
42 Reviews
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
L.J. H.één jaar geleden · 4 reviews

Leuk in de binnenstad. We hebben er lekker gegeten. Een Beemster kaasfondue vooraf, een Mexicaanse fondue als hoofdgerecht . Wij zijn grote eters maar het was ruim voldoende. Mijn man had een chocoladefondue als nagerecht en ik een café glace. Ze zijn zorgvuldig met mijn soja allergie omgegaan . Prima personeel. Een aanrader dus.

"Uitstekend"
6/6
Isabella D.2 jaar geleden · 1 review

Eten wat heerlijk! We hadden zwitserse kaas fondeu en kipfilet met olie. Toetje was chocolade fondue. Aangezien er noten en vis allergie in het gezelschap is hadden we dat gelijk bij onze bestelling, maar helaas was het vergeten toen de chocolade fondeu op tafel kwam. Gelukkig zagen wij het optijd en werd er een nieuwe voor ons gemaakt zonder nootjes! Fijne service.

"Uitstekend"
6/6
Petra B.2 jaar geleden · 1 review

Gewoon fondue, vriendelijke gastvrouw. Als je een keertje wilt fondue en en geen zin in de stank thuis, kan je hier goed terecht. Het is niet bijzonder maar wel kneuterig gezellig.

"Uitstekend"
6/6
Conny V.2 jaar geleden · 2 reviews

Heerlijk gegeten. De bediening is goed en vriendelijk. Het was er echt heel gezellig. Volgende week zaterdag met andere vrienden ook weer heen. Echt een aanrader.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Dit was ons tweede bezoek aan De Fransman; een jaar geleden hadden we het genoegen hier ook al te eten. De kwaliteit was onveranderd van zeer hoog niveau. Het enige verschil zat in de bediening. Men had kans gezien om de toch al uitstekende service verder te perfectioneren. Rondom de geweldige gerechten (leuk detail om krullen nog niet gesmolten kaas in het hart van de fondue te plaatsen), werd op fantastische wijze getoond dat bediening in de horeca een vak is. Niet alleen een vriendelijk woord bij het afrekenen, zoals tegenwoordig helaas zo vaak het geval is, maar gedurende ons hele verblijf werd meermaals geïnformeerd of alles naar wens was. Bij De Fransman werd nooit voor iemand langs geserveerd, men deed aldoor dat extra stapje; ook bij de andere tafels. Een flesje werd met het etiket naar de klant neergezet en een op de rand van de tafel geplaatste lege waterfles werd in het voorbijgaan ongemerkt en na gevraagde toestemming, vervangen door een vol en goed gekoeld exemplaar. Slechts een paar voorbeeldjes van excelleren in vakmanschap. En dat ondanks volledige bezetting altijd met een vriendelijke glimlach en bijpassende woorden. Dat het eten bij De Fransman van bijzonder hoge kwaliteit is, was al bij ons - en vele anderen - bekend. De bediening maakte het voor ons tot een perfect avondje uit. Wij verheugen ons op de volgende keer dat we weer in Alkmaar zijn en opnieuw bij De Fransman kunnen aanschuiven. Hans Willink, Den Haag.

"Heel goed"
5/6
Diana O.2 jaar geleden · 1 review

Bij de Fransman gegeten voor de AH rstaurant actie. Het betrof een 3 gangen menu, waarvan het voorgerecht een keuze uit 3 was, het hoofdgerecht een keuze uit 6 verschillende fonduesoorten en een toetje van de chef. Het was allemaal prima. Van voor tot nagerecht. Vlees heerlijk mals en sappig. Ik las terug bij de recensies dat het personeel wat traag is, echter ik heb nu gezien hoe het komt. Smalle looppaden tussen de tafels en een druk bezet restaurant. Daarnaast was het personeel nog erg jong, en dus lerende. Als je daarmee rekening houdt is het prima. Leuk om geprobeerd te hebben voor de AH actie, maar zeker ook voor herhaling vatbaar.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten, leuke/aardige mensen in de bediening, Tijd voor een grapje een lachje en een praatje en het was heel druk en ze miste personeel maar alles werd heel professioneel opgevangen. Ze bleven lachen en vriendelijk. Voor ons als klanten ondervonden wij daar totaal geen hinder van en dat vind ik professioneel. Zeker een aanrader

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gezellige en aardige gastvrouw, vullend en heerlijk eten. 👍👍 Kaasfondue en stokbrood was echt lekker. Ook de Japanse fondue was echt heerlijk, echt fijn dat een saladebar erbij zat. Chocolade fondue was ook lekker. Het was wel een beetje duur, maar voor 1 avondje met vriendinnen en heerlijk eten is het uiteindelijk waard.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben heerlijk afwisselend gegeten, fantastische bediening. Uitgebreide kaart, aparte saladebar. Redelijke prijs. Ik raad zeker de vegetarische fondue aan, omdat je dan nog afwisselender eet, dan alleen vlees. Misschien zou een combo van vegetarisch en wat minder vlees een aanrader zijn. Maar een aanrader

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gezellig restaurant waar we heerlijk gegeten hebben, kaasfondue vooraf, Thais vlees en vis fondu, lekker in kruidige bouillon, als hoofd en chocoladefondu toe maakt het compleet. Ook voldoende bijgerechten, zoals de patat die op verzoek wordt aangevuld. Kortom een leuke en lekkere avond!