Reviews De Hemel op Aarde

Kralingen-CrooswijkMediterraans, Spaans, Europees, Internationaal
Uitstekend
5.3/6
375 Reviews
De Hemel op Aarde Rotterdam image 1
De Hemel op Aarde Rotterdam image 2
De Hemel op Aarde Rotterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

375 De Hemel op Aarde Reviews

Lees hier beoordelingen over De Hemel op Aarde. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij De Hemel op Aarde hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij De Hemel op Aarde.

Uitstekend
5.3/6
375 Reviews
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Michelle v.5 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Goede en snelle service in een leuke ongedwongen sfeer

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Suzanne R.9 dagen geleden · 1 review

Goeie service, een leuke sfeer, en daarnaast super lekker eten!

"Uitstekend"
6/6
hermien d.18 dagen geleden · 4 reviews

Dat is nog wel het fijnste. Gezellig maar nooit te veel herrie

"Uitstekend"
6/6
Stephanie d.21 dagen geleden · 1 review

Fantastische service voor onze grote groep en heerlijk eten en drinken!

"Heel goed"
5/6
Roger M.8 maanden geleden · 1 review

Honestly, as a Spanish from Barcelona, my expectations for this Mediterranean/tapas restaurant were initially low. However, I am happy to say that I was completely wrong: De Hemel op Aarde serves excellent food that would be appreciated anywhere in Spain. Some of my favorites were the raw salmon with mascarpone and the patatas bravas, a classical tapas dish. The bread was also top notch!

"Heel goed"
5/6
Ton K.2 jaar geleden · 1 review

Het was weer superlekker en gezellig echter zoals eerdere bezoekers voor mij al hebben opgemerkt is het echt gezelliger om eerst te vragen wat men wil drinken en dan de menukaart te overhandigen . Dat komt echt gastvrijer over en hoewel het personeel echt spontaan en gedreven overkomt moeten ze toch een klein beetje scherper zijn , indien ik om een servetje vraag dat dan niet vergeten te geven en het was echt niet zo druk want het was op een maandagavond en een beetje minder snel de ingredienten opdreunen want onze gasten waren nog nooit bij jullie geweest en wisten echt niet wat het allemaal was. Maar toch echt weer een aanrader , het was weer supertof !!!

"Heel goed"
5/6
Robert v.2 jaar geleden · 1 review

Heel lekker gegeten voor een vriendelijk prijs. Ondanks de grote drukte op zondag kregen wij ons eten op tijd. Wat opviel was de uiterst vriendelijke en goede bediening o.a. door Natasja. Elke keer vroeg zij precies op tijd of ik nog een biertje wilde. De Hemel op Aarde is al 10 jaar onze favoriet.

"Uitstekend"
6/6
Zos B.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was uimuntend. Prijs kwaliteit is eerlijk en heerlijk. Personeel is netjes wel formeel dat verwacht je niet snel bij de entourage van de zaak. Heel leuk dat het zo'n gezellige sfeer heeft en je goed verzorgd wordt. Water wordt bv bij de wijn geschonken zonder daar extra voor te rekenen. Er viel een mes en de serveerster had aangeboden aan de gast om een nieuwe te halen zonder dat de gast er om gevraagd had.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Weer lekker gegeten bij de Hemel op Aarde, zou voor mij wel wat meer ruimte tussen de tafeltjes mogen zijn, hinder van gasten die vlak bij je zitten en heel luid kletsen of nog harder lachen. Uit eten is een klein feestje maar denk daarbij wel aan de andere gasten om je heen. Bediening was niet erg oplettend, heb geen zin om te gaan zwaaien als ik wat wil bestellen. Maar toch fijn om daar lekker te eten!!!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Goed en veel teveel gegeten. Aardige bediening. Het meisje dat ons hielp was heel behulpzaam. Ze vroeg gelijk of m'n hondje ook een bakje water wilde. Ze gaf ook goede tips mbt het eten, de hoeveelheid en wanneer te bestellen. Dat ik teveel heb gegeten was omdat mijn ogen groter waren dan mijn maag. Lijkt zi weinig 3 à 4 hapjes pp.