Reviews Dim Sum Bar Pacifica

Uitstekend
5.0/6
155 Reviews
Dim Sum Bar Pacifica Utrecht image 1
Dim Sum Bar Pacifica Utrecht image 2
Dim Sum Bar Pacifica Utrecht image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

155 Dim Sum Bar Pacifica Reviews

Lees hier beoordelingen over Dim Sum Bar Pacifica. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Dim Sum Bar Pacifica hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Dim Sum Bar Pacifica.

Uitstekend
5.0/6
155 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mbiko T.12 dagen geleden · 1 review

Wij waren met 10 personen. Goede snelle service. Bediening is behulpzaam wanneer mensen niet zo snel keuze kunnen maken. Ook fijn dat via Quandoo eenvoudig kunnen reserveren. Dank!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Paul S.13 dagen geleden · 1 review

Erg smakkelijke autenthieke chinese gerechten en een vriendelijke bediening. Dit restaurant is zeker een aanrader om in een informele sfeer van echt chinees etee te genieten. Je waant je even in Hongkong

"Uitstekend"
6/6
Joanne C.20 dagen geleden · 1 review

Heerlijk geluncht met verschillende dim sums. Als vega en vis eter was er prima keuze. We komen zeker nog terug om andere gerechten uit te proberen. Bediening was prima, en prettige ruimte.

"Uitstekend"
6/6
Irmhild F.één maand geleden · 2 reviews

Het eten was heerlijk! We hebben net zo lekker gegeten als toen we in China waren. Wij bleven wat langer zitten en daar werd niet moeilijk over gedaan.

"Uitstekend"
6/6
wil R.één jaar geleden · 1 review

mooi interieur, vriendelijke ontvangst, parkeren in parkeergarage. attente gastvrouw. jammer voor de exploitanten dat het rustig was. dit kan niet liggen aan de kwaliteit van het eten, service of gastvrijheid ! gezellig en rustig genoten van de dim-sum ! lekkere hapjes met een paar verkeerde keuzes, maar dat is ons zelf aan te rekenen, was de 1e keer dat we gingen "dim-summen". zeker leuk en verrassend en voor herhaling vatbaar nu we meer "ingeburgerd" zijn ! tot de volgende keer ! wil reilman

"Uitstekend"
6/6
Albertine B.één jaar geleden · 1 review

Vriendelijke ontvangst. Het restaurant ziet er gezellig uit. Een mooie dimsumkaart met veel keus e.a. gerechten. Als je graag groenten eet, vraag wat er op die dag is. 't Is goed eten in Dim Sum Bar Pacifica. Goede service.

"Heel goed"
5/6
Janrik v.één jaar geleden · 6 reviews

Dit is een Chinees restaurant dat vooral door Chinezen wordt bezocht, wat altijd een goed teken is. Het restaurant doet zijn naam eer aan: heel goede dim sum in zeer veel variëteiten. Maar er zijn ook veel andere gerechten te krijgen. Sympathiek is datje kunt kiezen uit gerechten in kleine of grote porties. Zo is het goed mogelijk dim sum te combineren met andere gerechten - naar keuze tegelijk opgediend of na elkaar.

"Heel goed"
5/6
Janrik v.één jaar geleden · 6 reviews

Zoals we gewend zijn waren de Dim Sums weer overheerlijk, vooral de aubergine met garnaal is heel bijzonder. We hebben het bij Dim Sum gehouden, eerst in de soep, daarna samen gedeeld porties van 3 verschillende soorten, en toen alleen nog een dessert, want anders werd het gewoon teveel. Met een drankje samen nog geen 40 euro! We moesten wel wat langer wachten dan anders, vandaar geen 6 als beoordeling.

"Heel goed"
5/6
Robert S.7 maanden geleden · 1 review

Dim Sum Bar Pacifica is een prima restaurant met heerlijke gerechten. De bediening is snel en alert maar het aller belangrijkste is dat de kaart gevarieerde en echt Chinese gerechten bevat, erg lekker

"Uitstekend"
6/6
Donald W.één jaar geleden · 1 review

De Dim Sum wordt ter plaatse gemaakt, komt dus niet uit een fabriek of ingevlogen uit China. Ik heb een paar onvergetelijke ervaringen gehad in Hong Kong, en voor Nederland moet ik zeggen dat hier de kwaliteit in Utrecht die van HK benaderde. Dus voor Nederland top. Bediening onvermoeibaar en altijd bereid te helpen.