Reviews Du Cap

WestMediterraans
Heel goed
4.2/6
46 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 3 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Olijfje

Centrum
5.6/6628
Olijfje

Portugalia

Centrum
5.3/6188
Portugalia

46 Du Cap Reviews

Lees hier beoordelingen over Du Cap. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Du Cap hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Du Cap.

Heel goed
4.2/6
46 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Gemiddeld
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Sfeer:Heel gezellig
Service:Aardig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Dick v.2 jaar geleden · 1 review

Het was uitstekend in orde, zowel diner als service. Leuke tafel en prima kunnen parkeren. Prijs versus prestatie was ook goed, het blijft toch een eetcafe!

"Uitstekend"
6/6
Marion H.2 jaar geleden · 1 review

We hadden gereserveerd, was allemaal prima voorelkaar. Er hangt een prima sfeer, prettige en vlotte bediening en heerlijk gegeten! Wij komen hier zeker nog een keer terug.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 3 reviews

Leuke tent. Mix van buurtbewoners, muntthee moeders en oud-west yuppen. Proeverij van kreeft en lamsburger zijn een aanrader en de salades worden geserveerd in een papadum op een bord. Niet alledaags en erg lekker. Ga er vaker komen b

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Prima middag bij DuCap, A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A +

"Goed"
4/6
Anne Jasmijn M.2 jaar geleden · 1 review

Je kan er heerlijk zitten op het grote terras, als de zon schijnt heb je geluk! Het eten is er prima net zoals de wijnen. Echter de service is net aan voldoende. Hier kan Du Cap zeker aan werken!

"Slecht"
2/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gister een zeer teleurstellende avond bij du Cap gehad. Het restaurant binnen was compleet leeg, en het terras was half gevuld, toch duurde het minstens een kwartier voordat onze drankjes er waren. Vervolgens onze bestelling doorgegeven voor het eten. Nadat ik onze ober weer had gewenkt om onze drankjes door te geven, kwam het eten op tafel. Mijn kipsate was halfwarm, evenals de frietjes. Over de bittere sla op het bord zat geen enkele vorm van dressing. De bestelde extra salade kwam niet, maar stond wel op de rekening. Nadat wij tijdens het eten vroegen of onze drankbestelling door was gekomen, kregen wij een snibbig antwoord van onze ober dat het er aan kwam. Toen ons eten op was, kwamen de drankjes door. Hier hoef ik niet meer te eten, slecht eten, ronduit slechte bediening. Zonde van het mooie terras.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben alleen een hoofdgerecht genomen. Er waren 2 grote groepen, waardoor we vrij lang hebben gewacht op een broodje en de kaart. Personeel was erg vriendelijk en maakte een praatje met ons. Hoofdgerecht kwam als eerste en bijgerechten pas toen we klaar waren met het hoofdgerecht. Als we uitgebreid uit eten zouden zijn gegaan, had ik er iets van gezegd. Voor nu was het oké.

"Slecht"
2/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Ging een beetje mis met pizza bestellen. Bestelde een pizza met alleen groenten, zonder kaas. Veganistisch dus. Ik kreeg een pizza met groente en vlees. Heb de pizza teruggegeven en gezegd dat ik alleen groente wilde, dus geen vlees. Tijdje wachten, kreeg ik een pizza zonder vlees, kaas én zonder groente. Een lege pizza. Op mijn bezwaar tegen een lege pizza werd de ober boos op mij. Dat vond ik niet gepast en heb daarom het restaurant verlaten. Wat dan ook de oorzaak van het misverstand is, ik heb geen trek meer als een ober gaat bekvechten met een gast.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

*meet* te leren? Komop jongens, jullie zijn beter dan dit. Anywho, de bediening was vriendelijk en dat is m.i. het belangrijkst. Door de drukte duurde het soms wat lang, maar goed, daar doe je niets aan. Prima ervaring dus.

"Heel goed"
5/6
natasha u.2 jaar geleden · 1 review

Nice place to sit outside in the warm weather. Staff is friendly and when we came, there was no table outside but then one of the waiters called us to sit outside as one of the tables was free