Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Zuid
Ferilli's Cicchetti

Ferilli's Cicchetti

Foto's van restaurant Ferilli's Cicchetti in Zuid, Amsterdam
Ferilli's Cicchetti is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Ferilli's Cicchetti

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 18:00
Saturday
18:00 - 22:30
Sunday
18:00 - 22:30
Monday
Gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
18:00 - 22:30
Thursday
18:00 - 22:30
Friday
18:00 - 22:30

Meer informatie over het restaurant: Ferilli's Cicchetti

Benvenuto bij Ferilli's Cicchetti in Amsterdam. Dit gezellige Italiaanse restaurant is geopend voor lunch en diner en serveert onder andere kleine gerechtjes, oftewel Cicchetti, om te delen. Denk aan verleidelijke antipasti, piadine (gegrild Italiaans brood), pizzette en pasta zoals verse tagliolini met zwarte truffel. Het restaurant ligt in het prachtige Amsterdam Zuid en met mooi weer kun je heerlijk buiten zitten en genieten van het eten en het dynamische straatbeeld. Ferilli’s Cicchetti hecht veel waarde aan authentiek eten en je proeft hier aan de Valeriusstraat dan ook échte Italiaanse gerechten. Het restaurant is ook erg geschikt om ontspannen een cocktail of Italiaans biertje te drinken, maar met een hapje is dat natuurlijk nog leuker!

Veelgestelde vragen

Heeft Ferilli's Cicchetti zitgelegenheid buiten?

Nee, Ferilli's Cicchetti heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Ferilli's Cicchetti Italiaans eten?

Ja, het restaurant Ferilli's Cicchetti serveert Italiaans eten en serveert ook Pizza, Romeins, Mediterraans

Wil je een tafel reserveren bij Ferilli's Cicchetti?

Waarom is Ferilli's Cicchetti zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Ferilli's Cicchetti. Gelegen in Zuid in Amsterdam, serveert Ferilli's Cicchetti gerechten zoals Pizza, Romeins, Mediterraans. Ontdek wat Ferilli's Cicchetti onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!