Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centrum
Fico Utrecht

Fico Utrecht

Foto's van restaurant Fico Utrecht in Centrum, Utrecht
Fico Utrecht is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Fico Utrecht

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 17:30
Thursday
17:30 - 00:00
Friday
17:30 - 00:00
Saturday
17:30 - 00:00
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
17:30 - 00:00
Wednesday
17:30 - 00:00

Meer informatie over het restaurant: Fico Utrecht

Fico Utrecht heeft alles in huis voor een perfecte avond. Het eten is een klasse apart: verfijnd, smaakvol en creatief. In de keuken worden met onder andere Hollandse ingrediënten als biet, schorseneer, paling en rund gerechten gemaakt waarin je de passie en kennis van de chefs terug proeft. Elk gerecht is weer een kunstwerkje op je bord. Je kunt kiezen uit verschillende menu’s en zelf bepalen hoeveel gangen je wilt, 4, 5 of 6 verwennerijen op rij. Voor de wijnliefhebbers is er ook een wijnarrangement. Zo weet je dat je bij elk gerecht een passende wijn in je glas krijgt. Bij Fico Utrecht geniet je niet alleen van het eten, maar ook van het geweldige uitzicht. Weids en fris, en dat in het centrum van de stad aan de Veilinghavenkade. Gun jezelf een mooie avond uit en ga op smaakavontuur!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Fico Utrecht parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Fico Utrecht heeft Op straat parkeren.

Heeft Fico Utrecht zitgelegenheid buiten?

Nee, Fico Utrecht heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Fico Utrecht?

Waarom is Fico Utrecht zo populair? Heerlijk Nederlands eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Fico Utrecht. Gelegen in Centrum in Utrecht, serveert Fico Utrecht gerechten zoals Eten en drinken. Ontdek wat Fico Utrecht onderscheidt van andere restaurants in Utrecht en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!