Reviews First Page

CentrumInternationaal, Europees, Nederlands
Geweldig
5.5/6
15 Reviews
First Page Den Haag image 1
First Page Den Haag image 2
First Page Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

15 First Page Reviews

Lees hier beoordelingen over First Page. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij First Page hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij First Page.

Geweldig
5.5/6
15 Reviews
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Jan N.3 maanden geleden · 1 review

Ons groepje met 5 personen had i.v.m. een bezoek elders maar 1.5 uur de gelegenheid om te eten, hetgeen voor de keuken geen probleem was. Goede keuken en bediening !!

"Uitstekend"
6/6
Edith I.9 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten en aardige bediening ! We aten Ah menuutje ; veel keus en overheerlijk ! Vooraf eendeboatfilet carpaccio , hoofdgerecht ossehaaspuntjes in ketjapsaus en toe dame blanche / crème brule ! Top allemaal !

"Uitstekend"
6/6
Richard B.9 maanden geleden · 1 review

Goede nette service en kwalitatief goed eten. Gezellig restaurant met een goed verhouding van prijs en kwaliteit. Er is aandacht voor de klant. Mooie nette porties !

"Uitstekend"
6/6
Pierre H.2 jaar geleden · 1 review

meerdere keren in deze fantastische buurtgelegenheid gegeten en nog nooit teleurgesteld. Niet in de kookkunst en niet in de bediening! Kortom: AAN TE BEVELEN!!!! TOP

"Uitstekend"
6/6
Wija V.2 jaar geleden · 2 reviews

First Page is een gezellig restaurant met erg aardige en enthousiaste bediening. Het menu wordt aan tafel verteld om een manier dat het water je in de mond loopt voordat het eten op tafel staat. Het warme brood met allerlei lekkere kruidenboter e.d. is zeer aan te bevelen! De prijs kwaliteit verhouding is goed.

"Uitstekend"
6/6
Monique d.2 jaar geleden · 1 review

Heel lekker eten, gezellig en relaxed.de prijs liegt er niet om, met z'n tweeën 85,00 kwijt is niet mis! Het leuke is dat de menukaart aan tafel wordt verteld, schept toch een band!

"Uitstekend"
6/6
Wija V.2 jaar geleden · 2 reviews

Het eten was heerlijk, de bediening erg aardig en goed en het was echt niet duur. Al met al hebben we een erg gezellige avond gehad! Zeker een aanrader!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 3 reviews

The food was superb. The service was exceptional. A great night. The perfect way to end one year and start another. Looking forward to our next visit.

"Heel goed"
5/6
Renske K.2 jaar geleden · 1 review

goed gegeten in dit restaurant met persoonlijke uitleg, waarbij geen menukaart aan te pas kwam. we waren met vier eters en we komen hier beslist weer een keer terug.

"Heel goed"
5/6
Alice D.2 jaar geleden · 1 review

Gezellig eetcafe op fietsafstand. Attente bediening met als aardigheid, een gesproken menu.. Vooraf, tonijn mooi rauw van binnen en als hoofdgerecht roodbaarsfilet, ook voortreffelijk , wel graag meer groenten.