Reviews Garlic Queen

CentrumInternationaal, Europees
Uitstekend
5.1/6
106 Reviews
Garlic Queen Amsterdam image 1
Garlic Queen Amsterdam image 2
Garlic Queen Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

106 Garlic Queen Reviews

Lees hier beoordelingen over Garlic Queen. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Garlic Queen hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Garlic Queen.

Uitstekend
5.1/6
106 Reviews
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Heel rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Felix T.21 dagen geleden · 1 review

Lekker eten rustige omgeving, klassieke muziek op de achtergrond de confit was erg lekker

"Uitstekend"
6/6
Josh O.3 maanden geleden · 6 reviews

Always a lovely meal and experience at Garlic Queen- friendly service and people and delicious food, great atmosphere!

"Uitstekend"
6/6
Marcel v.3 maanden geleden · 1 review

Het zag er goed en verzorgt uit. Lekker fris wit met aantrekkelijke tekeningen van onze koninginnen. De ober is echt een Amsterdammer, want je kon een leuke opmerking plaatsen en je kreeg er ook een terug. Tussen de gerechten door was de tijd lang genoeg om niet te hoeven klagen. Daar wij geen haast hadden, kwam dat goed uit. Gerechten zagen er goed en smakelijk uit.

"Uitstekend"
6/6
Laura Faye M.6 maanden geleden · 1 review

Het restaurant is klein maar fijn, wel erg gehorig. Als je last hebt van oorpijn of een verkoudheid en je daardoor dicht zit is het echt niet fijn als je achter je kakelende mensen hebt. Maar goed dat heb je als je uit eten gaat. De bediening was erg snel en aardig. Toen ik zei dat ik jarig was kreeg ik zelfs vuurwerk op mijn toetje super leuk <3. We hebben heerlijk gegeten en op zich is het niet eens super duur, we waren met zijn 2, 81 euro kwijt. Maar daar moet ik wel bij vertellen dat we maar 1 biertje en een glaasje liqeur hadden. Super fijn restaurant ik zal er zeker vaker met mijn man naartoe gaan!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Weer een geweldige avond bij de Garlic Queen gehad. De Garlic Baker als voorgerecht is geweldig. Daarna een heerlijke tournedos en als nagerecht het overheerlijke sinaasappel-knoflookijs! Weer heerlijk gegeten en speciale aandacht voor onze speciale gelegenheid! Het restaurant heeft tevens een mooie opknapbeurt gehad en ziet er daardoor veel ruimer en groter uit en is weer helemaal van deze tijd. Service is zeer vriendelijke en discreet. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

"Heel goed"
5/6
Jean-Pierre F.2 jaar geleden · 1 review

Garlic Queen is reeds 20 jaar hier gevestigd. Knoflook staat hier met hoofdletters geschreven en is in de meeste gerechten terug te vinden. De knoflook uit de oven en de knoflooksoep waren heerlijk. Maar ook het lamsvlees was smaakvol. Met de groenten was men wel zuinig. Slechts 1 tomaatje. Maar de wijn was prima en de bediening zeer vriendelijk. Zeker een aanrader, als je van knoflook houdt.

"Uitstekend"
6/6
Nel R.8 maanden geleden · 3 reviews

Garlic Queen is een gezellig, klantvriendelijk, hondvriendelijk restaurant. Het eten is ook van een zeer goede kwaliteit. Een aanrader. Als wij in de stad zouden wonen zouden we zeker wel meer gaan als nu, zo een 3 a 4 keer per jaar. Dit omdat de parkeerkosten erg hoog zijn in Amsterdam.

"Goed"
4/6
Stephanie C.2 jaar geleden · 1 review

Ik vind de knoflook erg matig terugkomen. Met de naam Garlic Queen verwacht je dat de knoflook overal zo een beetje uitspringt en dat is niet het geval. Wanneer je dit zegt geven ze aan dat je om extra knoflook kan vragen.. Vind dit erg gek voor een knoflook restaurant.. Over het algemeen smaakte het eten prima maar niet wat ik er van verwacht had helaas..

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Na de recente verbouwing heeft het restaurant een hele frisse uitstraling. De ruimte lijkt ook ruimer. De gerechten blijven jaar na jaar top. Daar is door de verbouwing niets aan veranderd: wederom hebben we voortreffelijk gegeten. Ook de gastvrijheid en aandacht van de bediening verdienen een pluim. Doordat het restaurant kleinschalig is, blijft de persoonlijke noot mogelijk. Aanrader: proef absoluut eens de citroen-knoflooklikeur of neem als digestief een eau de vie van knoflook.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Reservering was in verband met 14-jarig huwelijk. Dit vermeld op de reservering. De gerant wist dit niet of heeft er geen melding van gemaakt. Eten was ok, maar minder goed dan 15 jaar geleden. Prijspeil is wel beter (lees: lagere prijzen) dan 15 jaar geleden. De Lamsschenkel was verdroogd. De pasta was prima! Het voorgerecht super (garlic baker). In het nagerecht was niet veel knoflooksmaak terug te vinden, hoewel mijn nagerecht "knoflookijs (specialiteit) heette. Het bier met knoflook smaak, was prima. 3 gangen plus koffie voor 94 euro en drankjes is OK.