Grieks Restaurant Corfu

Geweldig
5.7/6
10 Reviews
Grieks Restaurant Corfu Utrecht image 1
Grieks Restaurant Corfu Utrecht image 2
Grieks Restaurant Corfu Utrecht image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Grieks Restaurant Corfu

Bij Grieks restaurant Corfu, gelegen aan de Oudegracht nabij de Domtoren, kunt u terecht voor heerlijke Griekse gerechten, binnen, op het terras of in de opengeschoven pui. Dit terwijl u zo nu en dan een blik werpt op de flanerende mensen. Nippend aan uw wijn en genietend van het uitzicht over de fraaie gracht. Kwaliteit, stijl en gastvrijheid. Volgens Griekse traditie.

Openingstijden

Vandaag gesloten
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
16:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
16:00 - 22:00

Adres

Grieks Restaurant Corfu
Oudegracht 178
3511 NP Utrecht

10 Grieks Restaurant Corfu Reviews

Geweldig
5.7/6
10 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
"Uitstekend"
6/6
Aniela M.één maand geleden · 1 review

Geweldig restaurant met heerlijk eten en geweldige service. Ivm voedselintolerantie kan ik helaas niet alles eten. Er werd daarin gelijk met mij meegekeken en meegedacht, zonder mij heet gevoel te geven dat het teveel is. Het eten was verrukkelijk en bij afrekenen nog de vraag of ik wel lekker heb kunnen eten. 1 woord top!

"Uitstekend"
6/6
Hetty N.2 maanden geleden · 2 reviews

Wij hebben heerlijk gegeten. Het vlees en de salade waren erg lekker. De bediening was vriendelijk. Wij komen zeker nog een keer terug. Een aanrader ook voor mensen met een glutenvrij dieet.

"Uitstekend"
6/6
Peter R.4 maanden geleden · 1 review

Wy hebben op tweede kerstdag bij Korfu gegeten. We wisten niet wat we moesten verwachten. Ik kan jullie vertellen dat je er héérlijk kunt eten.

Meer over Grieks Restaurant Corfu, Utrecht

Het restaurant heeft verschillende plekken. Ieder plek heeft zijn eigen stijl samen vormt het een uitgebalanceerd geheel. Intiem met zijn tweeën of met de hele familie gezellig om de grote tafel. Buiten , half buiten of binnen eten. Het kan allemaal. Ook als het weer niet helemaal meewerkt. Onder de luifel zorgt de terras verwarming voor een aangename temperatuur. Fraaie beelden, intrigerend gepleisterde muren met vazen, de kleuren en het lichtspel zorgen voor een gezellige Griekse sfeer. Reserveer snel een tafel bij Corfu gelegen aan de Oudegracht op steenworp afstand van de Domtoren in Utrecht.