Griekse Taverna Yamas

CentrumGrieks
Geweldig
5.5/6
34 Reviews

Over Griekse Taverna Yamas

Bij Griekse Taverna Yamas in De Bilt geniet je van smaakvolle, authentieke Griekse gerechten, zoals moussaka, gyros en andere heerlijkheden van de grill. Ze werken samen met de plaatselijke slager Van Loo, waardoor het vlees altijd mals, rijk aan smaak en van de allerhoogste kwaliteit is. Sinds januari 2018 bevindt dit kleine stukje Griekenland zich aan de Hessenweg in het centrum van De Bilt. Dus als je een avond of middag lang wilt genieten van de befaamde mediterrane gastvrijheid en meer dan goed wilt eten, zit je bij deze taverna helemaal goed. Ze zijn zes dagen per week open - ook op alle feestdagen!

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
zondag
16:00 - 22:00
maandag
Gesloten
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 22:00
zaterdag
16:00 - 22:00

Adres

Griekse Taverna Yamas
Hessenweg 176
3731 JN De Bilt

Hoofdmenu

MENU

pdf

Meer over Griekse Taverna Yamas, De Bilt

Een klein stukje Griekenland midden in het centrum van De Bilt: dat is Griekse Taverna Yamas. De sfeer binnen is warm en gezellig, en geeft je meteen het gevoel dat je écht even naar het zonnige zuiden bent gereisd. En dat zomaar aan de Hollandse Hessenweg! Ook de uitgebreide, authentieke gerechten smaken net als in Griekenland. Op de kaart staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, en voor de kleintjes is er een kindermenu. Ook worden er wisselende gerechten buiten de kaart om geserveerd, waar de vriendelijke bediening je natuurlijk graag over vertelt!

Het vlees dat bij Griekse Taverna Yamas in De Bilt bereid wordt, komt van de plaatselijke slager Van Loo, wat betekent dat het altijd van hoge kwaliteit is, en dat proef je! De Griekse keuken komt in deze gezellige taverna in het centrum volledig tot haar recht. Het restaurant organiseert ook catering en er zijn regelmatig speciale kortingsacties - al zijn deze niet geldig op feestdagen. Kom dus binnenkort naar Griekse Taverna Yamas voor een authentiek Griekse avond om nooit te vergeten.

34 Griekse Taverna Yamas Reviews

Geweldig
5.5/6
34 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Wachttijd:Kort
"Uitstekend"
6/6
Casper B.23 dagen geleden · 1 review

Goede bediening en aardige eigenaar. Goed eten en niet te weinig. Was een hele leuke ervaring. We komen zeker een keer terug als we in de buurt zijn. Groet uit Eindhoven

"Uitstekend"
6/6
Rina S.2 maanden geleden · 1 review

Zoals altijd heel gezellig gegeten met de tennisdames ,en lekker bijgepraat met een wijntje. Ga gelijk het volgende etentje bespreken , maar dan met m,n vriend.

"Uitstekend"
6/6
Bert v.5 maanden geleden · 2 reviews

Heerlijk gegeten was lekker en heel gezellig. Wij gaan er absoluut nog vaak eten. Het was er gezellig druk. Een ding, ze waren ons vergeten. Ik dat gezegd en binnen de kortste keren kregen wij ons eten .