Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Healthybelly

Healthybelly

Internationaal, Nederlands

Gerecht voor ongeveer10€

Foto's van restaurant Healthybelly in Stadscentrum, Amsterdam
Healthybelly is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Healthybelly

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 22:00
Friday
08:00 - 22:00
Saturday
08:00 - 22:00
Sunday
08:00 - 22:00
Monday
08:00 - 22:00
Tuesday
08:00 - 22:00
Wednesday
08:00 - 22:00
Thursday
08:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Healthybelly

Bij Healthybelly in de ‘9 Straatjes’ in Amsterdam kun je shoppen én smullen! Bij deze hotspot store in het centrum van de stad maken ze verse, gezonde sappen, de beste burgers die je zonder schuldgevoel kunt eten en vele andere gezonde snacks. Alles gemaakt van de beste ingrediënten. De ochtend kun je goed starten met een breakfast bowl of verleidelijke pancakes met vers fruit.Maar dat is niet alles, je kunt tegelijkertijd ook rondneuzen tussen de gezonde kookboeken en voldoende zelfgemaakte Carola’s Granola’s inslaan om elke ochtend een kraakvers, gezond ontbijtje te maken. Veganisten en vegetariërs kunnen bij Healthybelly in de Tweede Egelantiersdwarsstraat goed een vorkje meeprikken, maar ook vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken. Je verlaat dit winkel-restaurant als herboren!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Healthybelly met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met PayPal, Visa, Mastercard, Maestro, Contactloos betalen.

Heeft Healthybelly zitgelegenheid buiten?

Nee, Healthybelly heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Healthybelly?

Waarom is Healthybelly zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Healthybelly. Gelegen in Stadscentrum in Amsterdam, serveert Healthybelly gerechten zoals Nederlands. Ontdek wat Healthybelly onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!