Quandoo
(NL) Nederlands
4.0 /6 Heel goed 1 Beoordeling

Heeren van Charlois

Charlois Internationaal €€€ +100

Over Heeren van Charlois

Rotterdamse vriendelijkheid, dat is waar het bij de Heeren van Charlois om draait. U bent altijd welkom voor een lekkere kop koffie, lunch of diner aan de Charloise Lagendijk in Rotterdam. Verwacht hier geen gedoe en culinaire hoogstandjes, maar een relaxte avond waar al uw wensen worden vervuld. Bar-restaurant Heeren van Charlois is niet alleen geschikt voor een avondje uit, maar biedt ook een sfeervolle zaal aan voor een besloten feest. Zweef boven het water op het heerlijke terras en geniet van de verrassende menukaart en diverse wijnen.

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 21:00
  • Dinsdag 11:00 - 21:00
  • Woensdag 11:00 - 21:00
  • Donderdag 11:00 - 21:00
  • Vrijdag 11:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Heeren van Charlois, Charloisse Lagedijk 952, 3088 LA Rotterdam

Meer informatie

Sinds de opening op oktober 2011 staat het restaurant Heeren van Charlois aan de Charloise Lagendijk in Rotterdam al bekend om hun Rotterdamse vriendelijkheid. De eigenaren hebben expres ervoor gekozen om het restaurant niet hoogdrempelig te maken. Met als resultaat een gezellig bar-restaurant met een verrassend menu, mooie wijnenkaart en geheel niet onbelangrijk: kwaliteit! Dit restaurant is de plek voor een lekkere kop koffie, lunch of een verrassend diner.

Een divers publiek, dat is wat u kunt verwachten in dit restaurant. Hippe twintigers, gepensioneerde levensgenieters, maar ook zakenlui brengen hier hun relaxte avond door. Hier in Rotterdam wordt u namelijk altijd ontvangen met een glimlach door het vriendelijke personeel. Uw wensen zijn in Heeren van Charlois bespreekbaar en worden uiteraard ook vervuld. Bent u druk of moet u overwerken? Geen zorgen, het restaurant heeft ook een bezorgheer waar u altijd contact mee kunt opnemen.

Aanbevelingen van de chef

1 Beoordeling

4.0 /6 Heel goed 1 Beoordeling
Service: Zeer aangenaam
Eten: Smakelijk
Atmosfeer: Kan beter
Geluidniveau: Rustig
Wachttijd: Gemiddeld
Prijs-Kwaliteitverhouding: Duur
0 6
0 5
1 4
0 3
0 2
0 1
1 beoordeling tot nu toe 4
15.01.2017 15:25

Niet echt heel denderend, kreeg ook niet alles wat op de kaart stond. Misschien omdat we een groupon hadden maar dan vindt ik het niet zo netjes als dat zo is.