Iskender

CharloisTurks
Heel goed
4.0/6
1 Review
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo

Over Iskender

Iskender is gevestigd in een statig pand aan de Doklaan in Rotterdam. Met zijn warme gastvrijheid en rijke entourage is restaurant Iskender de ideale plek voor u, zowel zakelijk als privé. Iskender heeft een mooi groot terras, een sfeervol ingericht restaurantgedeelte, een prachtige zaal en lounge ( 1001 nacht sfeer ). Het restaurant staat tot uw beschikking voor al uw feesten en zakelijke bijeenkomsten. Het is mogelijk om de gehele restaurant/zaal/lounge ( 450 personen ) te reserveren voor een speciale gelegenheid.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
Sunday
17:00 - 23:00
Monday
Gesloten
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 02:30
Saturday
17:00 - 02:30

Adres

Iskender
Doklaan 10-14
3087 CB Rotterdam

1 Iskender Review

Heel goed
1 Reviews
"Goed"
4/6
Osman B.2 jaar geleden · 1 review

Eten was wel lekker service kan veel beter. Het was erg druk wegens ramadan. En daardoor waren ze de overzicht helemaal kwijt. Soep kwam op tijd en hoofdgerecht ook redelijk op tijd. Desert nooit aangekomen.

Meer over Iskender, Rotterdam

Naast de kaart bestaande uit vlees, vis, gevogelte en vegetarische gerechten biedt Iskender u als gast drie specialiteiten: het hoofdgerecht Iskender, het drankje Ayran en het nagerecht Kunefe.

Iskender is flinterdun gesneden vlees dat op een spit op elkaar wordt gestapeld en op verticale wijze wordt geroosterd. Nadat het vlees geroosterd is wordt het van boven naar beneden flinterdun gesneden. Vervolgens wordt het geserveerd met een laagje in blokjes gesneden huisgemaakte lavas (Turkse plat brood). Iskender wordt opgediend met yoghurt, een heerlijke tomaten/paprika saus en gesmolten roomboter.

Kunefe is een nagerecht. Het bestaat uit sliertjes bladerdeeg dat is bereid met roomboter, zoutarme kaas en acacia honing. Het gerecht wordt klaargemaakt in een oven waarna het wordt besprenkeld met acacia honing siroop.

Ayran is een yoghurtdrank, bestaande uit water, huisgemaakte yoghurt en naar wens wat zout. Bij de Ayran geldt, hoe groter de schuimlaag is, hoe beter de ayran.