Reviews Kakama

BinnenstadIndonesisch, Aziatisch
Geweldig
5.5/6
57 Reviews
Kakama Den Bosch image 1
Kakama Den Bosch image 2
Kakama Den Bosch image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

57 Kakama Reviews

Lees hier beoordelingen over Kakama. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Kakama hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Kakama.

Geweldig
5.5/6
57 Reviews
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Tommy v.17 dagen geleden · 1 review

Heel goed eten, fijne bediening en ruim voldoende. Tot de volgende keer!

"Uitstekend"
6/6
Harry R.22 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, op ons verzoek werd de muziek veel zachter gezet

"Uitstekend"
6/6
Andrew O.één maand geleden · 2 reviews

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Buik zat weer goed vol.

"Uitstekend"
6/6
H d.één maand geleden · 1 review

Eindelijk weer eens heerlijk indisch gegeten. Daarvoor hoef je niet naar Den Haag, wat ik meestal doe voor indisch eten. Hier kom ik zeker terug.

"Uitstekend"
6/6
Martin d.8 maanden geleden · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten bij Kakama met daarnaast een vriendelijke en gastvrije bediening. De menukaart biedt ruim voldoende mogelijkheden om iets lekkers te bestellen. Er zitten een paar gerechten bij die wat pedis (heet) zijn. Persoonlijk houd ik daarvan, maar het kan zijn dat het voor anderen net iets te pedis is. Misschien een suggestie om op de menukaart bij de hete gerechten een cabe 🌶 te zetten. De bediening legt overigens keurig uit wat de gerechten zijn en welke daarvan heet zijn. Alleen dan is er natuurlijk al besteld. Als we weer een keer in de buurt zijn komen we zeker terug! Terima Kasih banyak!

"Uitstekend"
6/6
Steve S.één jaar geleden · 4 reviews

Kakama is one of my favorite restaurants in a city with many to choose from. Whether with the family or a business group dinner the staff always come through with top service and fantastic Indonesian cuisine. Besides a new menu Kakama has taken the step to prepare all spices and sauces direct from fresh ingredients. Excellent vegetarian dishes also available.

"Uitstekend"
6/6
Jan S.2 jaar geleden · 2 reviews

Uitstekend restaurant voor liefhebbers van de traditionele Indische keuken. De bediening is beleefd. Er zijn à la carte mogelijkheden, maar het is uiteraard mogelijk om een Indische rijsttafel voor meerdere personen te bestellen. De terugkeer van Aziatische fusion naar puur Indisch is wat mij betreft een goede keuze geweest. Kakama is daar van oudsher goed in en heeft nu de eigen, klassieke identiteit weer terug. Veel succes met de zaken toegewenst, en bezoekers: selamat makan!

"Uitstekend"
6/6
Steve S.2 jaar geleden · 4 reviews

Kakama is a great family run restaurant in Den Bosch. The fantastic food, atmosphere and friendly staff make it an enjoyable dining experience. I host many foreign visitors to Den Bosch and everyone loves this place !

"Goed"
4/6
Pieter S.2 jaar geleden · 1 review

Vroeger hier vaak gegeten maar bleven weg omdat de porties zo klein werden. Toch maar weer eens geprobeerd omdat een trip naar ons vaste adres in Breda (Bali) er niet altijd in zit. De rijsttafel Indonesia is nog steeds erg lekker maar de porties lijken nog kleiner te zijn geworden. Wel een mooie portie saté ( 3 stokjes pp.) vooraf maar de vleesgerechtjes hebben elk hooguit 4 blokjes vlees die je dan samen moet verdelen. Als je vriendin/vrouw aan het lijnen is geslagen kun je haar hier gerust mee naar toe nemen. Ga je met vrienden of je schoonzoons dan heb je een probleem. Toch maar weer naar Breda voortaan.

"Goed"
4/6
Ruud R.2 jaar geleden · 1 review

Het kan allemaal wat beter. De nasi rames van 15 euro heeft in wat deeg gesmoord vlees waarvan je niet kunt zien wat het is. Smaakt vettig. De kip is een in vierkantjes gedeeld kant en klaar pakket, ook smakeloos. Er ontbreekt enig ander Indonesisch vlees. Zelfs een simpele satéstok ontbreekt. Andere porties worden in een geringe hoeveelheid verstrekt. Toch niet de klasse die je verwacht. Een flesje Tiger pils of ander Indonesisch bier kost 5 euro en dat telt op de rekening lekker aan.