Reviews Kota Radja - Leeuwarden

BinnenstadChinees, Aziatisch, Japans
Heel goed
3.9/6
15 Reviews
Kota Radja - Leeuwarden Leeuwarden image 1
Kota Radja - Leeuwarden Leeuwarden image 2
Kota Radja - Leeuwarden Leeuwarden image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

15 Kota Radja - Leeuwarden Reviews

Lees hier beoordelingen over Kota Radja - Leeuwarden. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Kota Radja - Leeuwarden hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Kota Radja - Leeuwarden.

Heel goed
3.9/6
15 Reviews
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Gemiddeld
Geluidsniveau:Rustig
Service:Aardig
Sfeer:Gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Jane F.één jaar geleden · 1 review

heerlijk gegeten,goede bediening. laatste tafeltje was absoluut geen belemmering in de bediening.dikke plus voor kota radja. zeker een aanrader als je lekker wil eten. gr. jane

"Heel goed"
5/6
Gea L.één maand geleden · 1 review

Buffet gehad prima eten alleen wat sumier... Sfeer is goed en bediening vriendelijk. Gezellig met collega's wezen eten. Zeker een aanrader voor wie lekker en voor goede prijs wil eten.

"Heel goed"
5/6
J.G. J.één maand geleden · 1 review

Keurige en vlotte bediening, smaakvol restaurant, goed en vers eten. Iets te veel nadruk op "wat wilt u drinken?" Achtergrondmuziek te weinig in harmonie met "Chinees-Indisch restaurant".

"Heel goed"
5/6
Remco H.één jaar geleden · 1 review

Erg mooie zaak. Zeer goed eten en een zeer gezellig leuke bediening die ons de avond erg gezellig maakte, die leuk handelde met de grollen en grappen die we maakten.

"Goed"
4/6
P. A.één jaar geleden · 1 review

Er stond een bord buiten met "driegangenmenu voor €18,50". Toen we ernaar vroegen wat dat inhield wist de serveerster het niet en ging het vragen. Toen bleek dat dit menu helemaal niet meer bestond. Waarop wij zeiden dat ze het bord dan maar beter konden weghalen. Maar dat werd niet gedaan. We bestelden een rijsttafel voor 4 personen. Wat we voorgeschoteld kregen was bitter weinig. De babi pangang oa bestond uit 5 kleine reepjes. De heren hebben nog maar rijst bij besteld zodat ze er toch nog wat gevuld vandaan kwamen. Voor ons is het één keer maar nooit meer.

"Heel goed"
5/6
Dennis d.één jaar geleden · 1 review

We hebben er goed vertoefd. Het eten is er prima en het is modern ingericht. Wel iets meer aandacht wanneer het hoofdgerecht is geweest. Het zou niet zo moeten zijn dat we om de kaart moeten vragen om het nagerecht naar het is prettiger als dat gevraagd wordt na het afhalen. Verder ook redelijk lang gewacht op voorgerecht. Manier van uitserveren tijdens voor en hoofdgerecht bij keuzemanier is verwarrend! Verder dus dik in orde.

"Heel goed"
5/6
Jelle-Sjoerd N.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Mooi opgediend! Voor herhaling vatbaar!! Komen hier al jaren en het eten is altijd even lekker! Goed restaurant met vriendelijke bediening! Dit is zeker niet de laatste keer,dat we hier gegeten hebben!

"Heel goed"
5/6
wim r.één jaar geleden · 1 review

Modern hoge ruimte met systeem plavond. Eten verder goed. Toetje kaart wat simpel. Tijd voor wat aanpassingen om een wat gezelliger te maken om goede naam te behouden.

"Gemiddeld"
3/6
A. H.één jaar geleden · 1 review

Het eten, de sfeer en de bediening zijn uitstekend en vriendelijk, maar bijna 1 uur wachten na bestelling op eten vinden wij echt te lang. Opm. In de zaak was het op dat moment slechts voor 1/5 bol.

"Goed"
4/6
Wanda F.9 maanden geleden · 1 review

Vriendelijke bediening die goede uitleg gaf over de gerechten . Eten was goed , nette niet te grote porties. Misten wel Chinese sfeer in het restaurant.