Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
La Buleria

La Buleria

Spaans

Foto's van restaurant La Buleria in Oost, Amsterdam
La Buleria is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over La Buleria

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Rolstoeltoegankelijk
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 15:30
Tuesday
15:30 - 23:00
Wednesday
15:30 - 23:00
Thursday
15:30 - 23:00
Friday
15:30 - 23:00
Saturday
15:30 - 23:00
Sunday
15:30 - 23:00
Monday
Gesloten

Meer informatie over het restaurant: La Buleria

Mocht u geen reserveringen meer kunnen plaatsen in de widget, neem dan telefonisch contact op: 020 331 41 17. Wellicht is er nog plek aan de bar!

In La Buleria, treft u de echte Spaanse keuken. Met alle respect, wij passen niet de smaak of ingrediënten uit de Spaanse keuken aan naar de smaak of gewoontes van andere culturen. Wel als er uitdrukkelijk naar wordt gevraagd door de klant door medische indicatie of andere redenen. In “La Buleria” treft u de Spaanse Traditionele en Auteur keuken, met de Spaanse chef-kok: Gonzalez Alonso I. en een Spaans team van ervaren koks. U zult worden bijgestaan met alle plezier, door een professionele Spaanse bediening van een Spaans team, met de benodigde kennis uit onze tradities en het culinaire Spanje. Met als bedrijfsleider Carrillo Calderón J.M.

Veelgestelde vragen

Heeft La Buleria zitgelegenheid buiten?

Nee, La Buleria heeft geen zitgelegenheid buiten.

Heeft het restaurant La Buleria parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant La Buleria heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij La Buleria?

Waarom is La Buleria zo populair? Heerlijk Spaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij La Buleria. Gelegen in Oost in Amsterdam, serveert La Buleria gerechten zoals Spaans. Ontdek wat La Buleria onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!