Reviews La Buleria

OostSpaans
Uitstekend
4.6/6
30 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
5.2/674
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Paso Doble

Centrum
5.0/630
Paso Doble

30 La Buleria Reviews

Lees hier beoordelingen over La Buleria. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij La Buleria hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij La Buleria.

Uitstekend
4.6/6
30 Reviews
Eten:Heel lekker
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Hansjan F.één jaar geleden · 1 review

Beste tapas die ik misschien wel ooit had! Uitgesproken smaken. Geweldig. Leuk klein tentje, leuke mensen. Gezellig. Echt Spaans. Fijn dat het iets verder weg ligt, dat niet iedereen het weet te vinden.

"Uitstekend"
6/6
Henny S.één jaar geleden · 1 review

Heel goed optreden, heerlijk gegeten. Erg gezellige sfeer met ondanks de drukte leuke en vriendelijke bediening. Of je komt eten of gewoon aan de bar zit, iedereen is welkom. Hartelijke mensen!

"Uitstekend"
6/6
jolanda d.één jaar geleden · 1 review

alles was weer top, vers en uiteraard heerlijk en authentiek. heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer vriendelijke bediening ondanks die het druk had. komen zeker weer terug.

"Uitstekend"
6/6
Ineke W.één jaar geleden · 2 reviews

Nog steeds een prima plek, weer het flamengo optreden meegemaakt in een Spaanse sfeer. Ondanks de drukte weer prima service en super lekker gegeten !!!

"Uitstekend"
6/6
Ellen V.één jaar geleden · 1 review

Ben er eerder geweest met de AH-actie, was toen erg enthousiast en nu weer. Het eten is heerlijk, heel gevarieerd. Ik vind het erg gezellig en de bediening vriendelijk en goed. Alleen de muziek stond wat hard waardoor je harder moet gaan praten om verstaanbaar te zijn. Toen ik vroeg of het wat zachter mocht werd daar meteen gehoor aan gegeven. Ik kom graag terug.

"Goed"
4/6
Nicole v.één jaar geleden · 2 reviews

Eten hier zeer regelmatig, voor het eerst minder tevreden: tot 2x moeten vragen wanneer 2 vergeten bestellingen kwamen terwijl we dezelfde bestelling 3x naar andere tafels zagen gaan. Ook de bediening was minder attent dan normaal; we moesten iedere x zelf roepen om nog iets te drinken te kunnen bestellen en geen drankje bij de rekening. Zeker het laatste was wel zo aardig geweest nadat onze bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Eten was als vanouds zeer goed! We komen uiteraard gewoon terug maar hopenlijk is er dan iemand anders id bediening.

"Goed"
4/6
Mirjam v.één jaar geleden · 1 review

Wij vonden het eten niet erg goed. Nogal droog. Stokbrood gesneden door een snijmachine en uitgedroogd. De limabonen bleken tuinbonen te zijn. Viskroketjes waren wel heel lekker. Verder was het personeel bijna de hele avond luid in gesprek met elkaar waardoor wij moeite hadden elkaar te verstaan en sprak de ober amper NL en EN waardoor enige uitleg over de gerechten of de wijn niet mogelijk was. Wij komen daar nooit meer terug.

"Heel goed"
5/6
hilmar b.één jaar geleden · 1 review

Er heerste een ongedwongen sfeer. Het eten was lekker . De flamingo artiesten zijn subliem! De gasten konden dit duidelijk waarderen. Wij ook!!! We hopen gauw terug te komen. PS. De grote bar midden in het restaurant neemt veel plaats in. Misschien kan dit veranderd worden.

"Goed"
4/6
Sacha S.één jaar geleden · 1 review

De bediening was super aardig. Het optreden tijdens het diner geweldig!!! Het eten was smakeloos! Een mooie kaart met veel keuze aan tapas maar Veeeeel zuinig met de kruiden! De wijn was ook niet lekker... zou qua gezelligheid en optreden van Conchita zeker terugkomen maar niet perse om een lekker te komen eten.

"Gemiddeld"
3/6
Bart M.één jaar geleden · 1 review

De paella viel erg tegen en de garnalen rauw. Er lagen 2 grote garnalen op die zo rauw als wat waren en na terug gestuurd hebben kregen we er 1 terug. Voor 24,95€ de man voor de paella mag je toch wel wat verwachten zou je denken. Thuis gekomen nog maar een broodje genomen het was erg weinig en naar ons inzien veelste duur. Aiolli was overigens heerlijk.