Over La Parrillada

Bij La Parrillada, gelegen aan de halve maansteeg nabij het Rembrandtplein, kunt u ongedwongen genieten van een heerlijke Argentijnse gerechten en fantastische wijnen in een rustige ambiance. Het restaurant is gekenmerkt door schitterende muurschilderingen waarmee een ware Argentijnse sfeer wordt gecreëerd. Laat u verwennen door de chef kok die zijn specialiteiten met liefde voor u bereidt. Vergeet niet de attente en professionele bediening die er voor zorgen dat u met volle teugen geniet van de gerechten bij La Parrillada. Geniet van Argentinië op z’n puurst in het hart van Amsterdam.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 13:00
maandag
13:00 - 00:00
dinsdag
13:00 - 00:00
woensdag
13:00 - 00:00
donderdag
13:00 - 00:00
vrijdag
13:00 - 00:00
zaterdag
13:00 - 00:00
zondag
13:00 - 00:00

Adres

La Parrillada
Halvemaansteeg 10
1017 CR Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Guacemole Con Tortitias

Tortillachips met avocadodip
€ 4,50

Albondigas Mexicano

Gehaktballetjes met pikante tomatensaus en knoflook
€ 5,75

Coctel de Camranes

Garnalencocktail met een romige whiskysaus
€ 9,25

Meer over La Parrillada, Amsterdam

Restaurant La Parrillade staat bekend om haar fantastische wijnen die zorgvuldig zijn uitgezocht en bijpassend zijn bij de gerechten. Geniet van vlees-, vis- en vegetarische gerechten die met liefde voor u zijn bereidt. Het bescheiden maar zeer sfeervolle restaurant zorgt er voor dat u ongedwongen kunt genieten van uw maaltijd. Met haar overheerlijke Steaks of Spareribs, bereid naar Argentijns recept zorgt het restaurant voor de ultieme Argentinië belevenis. Daarnaast is er voor de minder carnivoren onder ons ook keuzes uit verschillende vegetarische gerechten of salades.

Dit Argentijns restaurant gelegen in het centrum van Amsterdam nabij het Rembrandtplein, weet zeker hoe ze een Biefstukje moeten klaarmaken. Als u zich niet kunt voorstellen een volledige Biefstuk te genieten, kunt u er ook voor kiezen om een Mixed Grill te bestellen, bestaande uit verschillende soorten vlees, en deze met uw date of vrienden te delen. La Parrillade gelegen aan de gezellige halve maansteeg, biedt een ongedwongen ambiance met prachtige muurschilderingen, dit zal het feit dat u gerechten eet naar Argentijns recept of een overheerlijke Sangria drinkt alleen maar versterken en voor een ware beleving zorgen.

10 La Parrillada Reviews

Uitstekend
5.0/6
10 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
"Uitstekend"6/6
Stefan T.10 maanden geleden · 4 reviews

Very nice steaks and pleasant wines next to Rembrands square

"Uitstekend"6/6
Stefan T.één jaar geleden · 4 reviews

Tasty stakes, good wine - one of the places, which we always visit in Amsterdam.

"Uitstekend"6/6
Rafik T.3 jaar geleden · 2 reviews

I visited Amsterdam for many times and am now living there. This restaurant is definitely the best I have been to thus far. The steaks are outstanding, as well as the desserts (we had a creme caramel, and tiramisu). The staff are very kind and do their best to please you. A must go to in Amsterdam!