Over La Trattoria di Donna Sofia

Dit knus Italiaanse restaurant gelegen aan de Anjeliersstraat 300 in het centrum van Amsterdam biedt bezoekers een zeer fijne beleving van de Italiaanse keuken. Lekkere gerechten zoals Mafidine Al Forno of de Paccherie ai Frutti di Mare haar populaire gerechten en bereid naar origineel Italiaans recept. Zoekt u naar een knus, gezellig en lekker Italiaans restaurant in hartje Amsterdam dan verwelkomt La Trattoria di Donna Sofia u graag.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
maandag
17:00 - 22:30
dinsdag
17:00 - 22:30
woensdag
17:00 - 22:30
donderdag
17:00 - 22:30
vrijdag
17:00 - 22:30
zaterdag
17:00 - 22:30
zondag
17:00 - 22:30

Adres

La Trattoria di Donna Sofia
Anjeliersstraat 300
1015 NK Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Involtini & Melenzane

€ 13,00

Polpo al Sugo

€ 14,00

Burrata con Verdure

€ 14,00

Meer over La Trattoria di Donna Sofia, Amsterdam

Met haar open keuken biedt La Trattoria di Donna Sofia haar gasten de mogelijkheid om mee te kunnen kijken tijdens de bereiding van de door hun bestelde gerechten. De ambiance in het restaurant is altijd erg goed. De knusse maar simpele interieur geeft men een zeer huiselijk gevoel. Dit doet u misschien niet meteen wegvoeren naar Italië maar bij het eten van een heerlijke Buffalo Mozzarella met groente of een naar origineel Italiaans recept gemaakt pasta zal dit uw gedachten doen wegvoeren. Bij La Trattoria di Donna Sofia, aan de Anjelierstraat 300 in het centrum van Amsterdam kunt u altijd langs voor een heerlijke pasta.

La Trattoria di Donna staat verder ook garant voor Italiaanse culinaire hoogstandjes en zal u volop doen genieten van de gerechten die La Trattoria di Donna serveert. De gerechten die worden geserveerd in La Trattoria di Donna Sofia worden naar origineel recept gemaakt met inspiratie door de kuststreek rond Napels en Amalfi. De eigenaar Davide Isaja zorgt verder altijd voor goede en verse producten om zijn overheerlijke gerechten voor te bereiden. Voor een heerlijk uitgebreide lunch of een lekker diner is La Trattoria di Donna aan de Anjeliersstraat 300 in het centrum van Amsterdam de perfecte plek.

31 La Trattoria di Donna Sofia Reviews

Uitstekend
5.3/6
31 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Uitstekend
"Uitstekend"6/6
Ubo B.3 maanden geleden · 1 review

Top avond qua eten, bediening en wijn. En dat alles in het bruisende hart van de Jordaan waar de overbuurman het druk had met de ijs verkoop.

"Uitstekend"6/6
Saar D.4 maanden geleden · 1 review

Zalig lekker! Geen woorden voor. Misschien niet direct een plaatsje waar je zo zou binnen gaan, klein en rumoerig (wat ook weer zijn charmes heeft ), maar het eten was subliem lekker!

"Uitstekend"6/6
Yasemin K.5 maanden geleden · 1 review

La trattoria Donna Sofia was een van de meest gezelligste en lekkerste Italiaanse restaurants in Amsterdam. Burrata, Pappardelle met zwarte truffle en tiramisu waren perfekt