Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Majestic

Majestic

Internationaal, Europees, Nederlands

Gerecht voor ongeveer23€

Foto's van restaurant Majestic in Stadscentrum, Amsterdam
Majestic is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Majestic

Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Nu open
-
Sluit om 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 03:00
Saturday
09:00 - 03:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00

Meer informatie over het restaurant: Majestic

Majestic in Amsterdam doet zijn naam eer aan: alles aan dit prachtige restaurant-café midden in het centrum van de stad is majestueus. Op het terras geniet je op luxueuze loungebanken van een prachtig uitzicht op de bruisende Dam en het interieur van het restaurantgedeelte is al even indrukwekkend. Ook het eten doet niet onder voor dat van een toprestaurant; of je nou komt voor de lunch, het diner of een tussendoortje. Het à-la-cartemenu is gevarieerd en internationaal, met Nederlandse, Italiaanse en Aziatische gerechten. Daarbij is het automatische wijnsysteem ook zeer de moeite waard, terwijl de eigen patisserie voor een uitgebreide keuze aan heerlijk gebak zorgt. Prachtig gelegen aan de Dam, op enkele minuten van het centraal station, is Majestic een must voor een geslaagd dagje Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Majestic parkeergelegenheid?

Nee, het restaurant Majestic heeft geen parkeergelegenheid.

Heeft Majestic zitgelegenheid buiten?

Nee, Majestic heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Majestic?

Waarom is Majestic zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Majestic. Gelegen in Stadscentrum in Amsterdam, serveert Majestic gerechten zoals Europees, Nederlands. Ontdek wat Majestic onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!