Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Stad
Mandana

Mandana

Perzisch/Iraans, Midden-Oosters

Gerecht voor ongeveer16€

Foto's van restaurant Mandana in Almere Stad, Almere
Mandana is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Mandana

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:00
Friday
16:00 - 01:00
Saturday
16:00 - 01:00
Sunday
16:00 - 00:00
Monday
16:00 - 00:00
Tuesday
16:00 - 00:00
Wednesday
16:00 - 00:00
Thursday
16:00 - 01:00

Meer informatie over het restaurant: Mandana

Het charmante restaurant Mandana bevindt zich in het midden van Almere Centrum aan de Belfort, op nog géén 5 minuten afstand van het Centraal Station. Met de luxe uitstraling, verrukkelijke gerechten én uitmuntende service, zorgen wij er voor dat iedere bezoeker zich volledig vermaakt.

The place to be, als het draait om een goede sfeer, buitengewone gastvrijheid, verrukkelijk eten en een gezellige avond uit met vrienden en familie. Door middel van de uitgebreide lunch- en dinerkaart willen wij u kennis laten maken met één van de oudste en meest diverse keukens ter wereld. De veelzijdige Perzische gerechten worden voorbereidt door onze gespecialiseerde Iraanse chef-kok die ervoor zal zorgen dat ieder ander wat te smullen heeft.

Veelgestelde vragen

Heeft Mandana zitgelegenheid buiten?

Nee, Mandana heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Mandana Perzisch/Iraans eten?

Ja, het restaurant Mandana serveert Perzisch/Iraans eten en serveert ook Midden-Oosters

Wil je een tafel reserveren bij Mandana?

Waarom is Mandana zo populair? Heerlijk Perzisch/Iraans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Mandana. Gelegen in Almere Stad in Almere, serveert Mandana gerechten zoals Midden-Oosters. Ontdek wat Mandana onderscheidt van andere restaurants in Almere en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!