Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Zaandam
Centrum
Manzo's Bar Bistro

Manzo's Bar Bistro

Internationaal

Foto's van restaurant Manzo's Bar Bistro in Centrum, Zaandam
Manzo's Bar Bistro is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Manzo's Bar Bistro

Hondvriendelijk
Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 11:30
Friday
11:30 - 02:00
Saturday
11:30 - 02:00
Sunday
11:30 - 00:00
Monday
11:30 - 00:00
Tuesday
11:30 - 00:00
Wednesday
11:30 - 00:00
Thursday
11:30 - 01:00

Meer informatie over het restaurant: Manzo's Bar Bistro

MANZO’S BAR BISTRO is een eigentijdse bistro in het centrum van Zaandam. Een heerlijke plek voor elk moment van de dag. Of het nu is voor een kopje koffie, een goed belegde baguette of een uitgebreid Bourgondisch diner. Het kan allemaal in het intieme restaurant met grote bar en open keuken waar de rotisserie en de lavagrill de gerechten een echte ‘Manzo touch’ geven.De bar is een echte blikvanger door de unieke eilandvorm, het gebruik van stoere materialen en de comfortabele zitjes. Uitgebreid barhangen met een goed glas wijn of cocktail, genieten van heerlijke bistro bites en de persoonlijke aandacht van onze bediening maakt het dé plek om met vrienden af te spreken.

Door de perfecte ligging van Manzo’s Bar Bistro kunt u op het terras de hele dag genieten van de zon en door de heaters en luifel is het zelfs op koudere dagen een heerlijke plek.

Veelgestelde vragen

Heeft Manzo's Bar Bistro zitgelegenheid buiten?

Nee, Manzo's Bar Bistro heeft geen zitgelegenheid buiten.

Heeft het restaurant Manzo's Bar Bistro parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Manzo's Bar Bistro heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Manzo's Bar Bistro?

Waarom is Manzo's Bar Bistro zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Manzo's Bar Bistro. Gelegen in Centrum in Zaandam, serveert Manzo's Bar Bistro gerechten zoals Internationaal. Ontdek wat Manzo's Bar Bistro onderscheidt van andere restaurants in Zaandam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!