Menukaart van Middl.Eat
Bekijk de menukaart
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Glutenvrij
Veganistisch
Vegetarisch
Bijgerechten
CALAMARI
Aioli/deep fried
SARDINES
Parsley lime
PITA BREAD
Vleesgerechten
ORIGINAL KEBAB SKEWER
Lamb kebab
LAMB TIKKA SKEWER
Lamb tenderloin chopped skewer
KUFTE KUFTE
Oven dish: Minced beef/lamb, veggies & tahini sauce
Vegan
PATATAS BRAVAS
with garlic mayo
LENTIL SOUP
Original lentil soup
MUHAMMARA
Paprika/peppers/nuts/pomegranate sauce/flat pita
Als je het perfecte gerecht hebt gevonden en jij verantwoordelijk bent voor het kiezen van een restaurant
Reserveer een tafel voor ze weg zijn
Uit eten. Cash innen.
Reserveer online een tafel en ontvang cashback met Quandoo Loyalty Punten. 1.000 punten zijn 10€ waard!
Heb je al 1.000 punten? Wissel ze nu in.
Heb je al 1.000 punten? Wissel ze nu in.
Meer informatie over het restaurant: Middl.Eat
Bij Middleat ruikt u al bij binnenkomst heerlijke geuren en dat is niet voor niets! Met ons ruim en overheerlijk aanbod aan diverse Midden-Oosterse en Mediterrane voor -en hoofdgerechten die worden bereid op de traditionele wijze, is een culinair genot bij ons vrijwel onvermijdelijk. Daarnaast worden onze ingrediënten bereid op rituele wijze (halal) en zijn er ook diverse vegetarische gerechten aanwezig in onze menukaart.
Veelgestelde vragen
Kan ik in Middl.Eat met een creditcard betalen?
Heeft het restaurant Middl.Eat parkeergelegenheid?
Wil je een tafel reserveren bij Middl.Eat?
De traditionele Midden-Oosterse gastronomie in samenhang met de gezellige en kenmerkende ambiance in het hartje Amsterdam. Met ons traditionele bereidingswijze op de houtskoolgrill, altijd aanwezige gastvrijheid en sfeervol interieur doen wij er graag nog een schepje er bovenop. Ook het verleden van ons restaurant was werkelijk ‘hot’. Op onze huidige locatie was namelijk een gezellig restaurant aanwezig dat Mexicaanse gerechten serveerde. Met name de burrito’s en nacho’s waren zo verleidelijk dat onze chef het kon niet laten om deze plaats te bieden in onze nieuwe menukaart.
