Reviews Moto

CentrumSushi, Japans
Uitstekend
5.3/6
45 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sumo Hilversum

Centrum
5.2/6486
Sumo Hilversum

Restaurant Zinnia

Zuidwest
5.2/6667
Restaurant Zinnia

45 Moto Reviews

Lees hier beoordelingen over Moto. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Moto hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Moto.

Uitstekend
5.3/6
45 Reviews
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Heel rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gisterenavond heerlijk bij Moto gegeten. Daar hoorden wij dat zij na 6 jaar dicht gaan. Wat zonde. Wij komen al meer dan 4 jaar regelmatig bij Moto vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de Japanse keuken. Elke keer weer is het genieten. Als wij komen eten, moeten we van ons thuisfront ook altijd nog iets mee nemen, omdat het zo heerlijk is. Wat jammer dat zij stoppen. Ik wens de eigenaresse alle goeds toe en vooral dat zij weer snel een nieuw (Japans) restaurant begint!

"Uitstekend"
6/6
Natasja H.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijke sushi gegeten. De tuna spiced madness en de tempura ossehaas met moto spice twin sauce zijn echt aanraders! En zoals altijd was de bediening weer super!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Fantastisch lekker. Het "heel-veel-gangen" menu gekozen. Elk gerecht was verassend. Dan weer krokant, dan weer fris. Echt eerlijke pure smaken. Al 1x eerder wezen eten en ik was toen al verrast over de speciale gerechten. Allen erg bijzonder, maar toch zeer toegankelijk. En juist daarom verbaasde het mij dat het niet zo druk was. Dit is heerlijk mensen. Echt het proberen waard!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Moto biedt de lekkerste sushi van Utrecht en omstreken. Het is een kleinschalig restaurant waar je lekker en gezellig kan eten. Het is niet het goedkoopste sushi restaurant, maar zeker iedere euro waard.

"Uitstekend"
6/6
Hans J.2 jaar geleden · 2 reviews

Leuke locatie, gezellig klein straatje met veel horeca midden in het Utrechtse centrum. Moto heeft Vriendelijk personeel en het eten is uitstekend. Het aantal tafels dat bezet was viel echter fiks tegen (EK voetbal?) waardoor de gangen van het menu zich in rap tempo opvolgde. Soms iets té rap. Ander puntje van aandacht: geen lauw/warme glazen serveren bij het bier maar koude. We hebben alle drie het Omakase menu genomen van 35 euro en nog drie porties Sushimi vooraf. Niet omdat het nodig was overigens maar gewoon, omdat we liefhebbers zijn. Lekkere dikke plakken Zalm, tonijn en Dorado, niet dat doorgaand flinterdunne werk maar gewoon een lekker plak vis. Heerlijk.Moto is een goed restaurant met een goed kwaliteit en smaak van eten.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was echt geweldig lekker, vers en goed verzorgd. De bediening liet echter te wensen over; de tafel was vaak een rotzooitje, bij het opruimen namen ze niet alles mee, als je (na veel moeite en lang zwaaien) een keer nieuw drinken kreeg, lieten ze het oude glas soms gewoon staan. Ook gebruikt bestek wat niet meer nodig was voor de volgende gang, lieten ze soms gewoon liggen. Wij kregen bij ons menu kreeft en wilden graag uitleg over wat je wel/niet kon eten (tja, nog nooit kreeft gegeten), maar daar wisten ze ook niets van. Zonde, omdat het eten van zulke goeie kwaliteit is. Tip aan Moto: leid je personeel eens goed op!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Super lekker gegeten bij Moto! Het is een klein en leuk restaurant in één van de gezelligste straten in Utrecht. GHet eten wordt vers bereid en dat zorg voor heerlijke sushi waarin koude en warme ingrediënten in combinatie met elkaar super goed gebruikt worden. Het eten wordt ook mooi opgediend en het heeft een nette open keuken. Enige mindere puntje wat ik kan bedenken is dat de sushi stukjes uit een rol soms erg groot zijn. Bediening is ook heel vriendelijk. Het is geen all you can eat restaurant dus je betaald meer, maar dat is het zeker waard als je een keer echt lekkere sushi wilt eten. Een echt aanraden!!!

"Uitstekend"
6/6
Erna v.2 jaar geleden · 1 review

Japans Restaurant Moto verstaat de kunst van sushi op een hoog niveau: genuanceerde prachtige smaken, een streling voor tong en oog in een prettige omgeving in het centrum van Utrecht. Een parel die je niet mag missen!

"Uitstekend"
6/6
jose k.2 jaar geleden · 1 review

Ik vind MOTO geweldig, je kunt er rustig eten zonder teveel lawaai om je heen en het eten is meer dan heerlijk, vooral de sushi met gerookte paling en roomkaas en cheddar is een topper. MOTO is mijn favoriete Japanse restaurant. De waardering gaat maar tot 6 maar van mij krijgen ze een 10.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Service was fast (sometimes maybe too fast). They were kind and happy to explain dishes to us. The food was excellent, sushi was the clear winner. Very nicely served as well, everything looked top notch. We sat at the window which was rather cold though (probably because the windows weren't double glazed). All in all a lovely evening!