Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centrum
De Oude Muntkelder

De Oude Muntkelder

Foto's van restaurant De Oude Muntkelder in Centrum, Utrecht
De Oude Muntkelder is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over De Oude Muntkelder

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Thursday
12:00 - 21:00
Friday
12:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
12:00 - 21:00
Tuesday
12:00 - 21:00
Wednesday
12:00 - 21:00

Meer informatie over het restaurant: De Oude Muntkelder

Pannenkoekenbakkerij De Oude Muntkelder in Utrecht heeft meer dan 80 verse pannenkoeken op het menu staan. Aan de sfeervolle Oudegracht aan de Werf kun je binnen en buiten op het terras genieten van deze Hollandse lekkernijen. Je vindt hier uiteraard een scala aan klassiekers zoals de pannenkoek met spek, rozijnen, appel, kaas of ham. De chefs bakken echter ook rijk belegde pannenkoeken met internationale smaken. Wat dacht je van een Egyptische pannenkoek met lamsshoarma of een Noorse variant met zalm en dille? Mocht je zin hebben in iets anders, dan zijn de reuze omeletten ook een smakelijke optie. De kleintjes zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken om te zien hoe de chefs sierlijk de pannenkoeken in de lucht gooien. Bij de Oude Muntkelder kun je oud-Hollands genieten in het centrum van Utrecht!

Veelgestelde vragen

Heeft De Oude Muntkelder zitgelegenheid buiten?

Ja, De Oude Muntkelder heeft zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant De Oude Muntkelder Nederlands eten?

Ja, het restaurant De Oude Muntkelder serveert Nederlands eten en serveert ook Eten en drinken

Wil je een tafel reserveren bij De Oude Muntkelder?

Waarom is De Oude Muntkelder zo populair? Heerlijk Nederlands eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij De Oude Muntkelder. Gelegen in Centrum in Utrecht, serveert De Oude Muntkelder gerechten zoals Eten en drinken. Ontdek wat De Oude Muntkelder onderscheidt van andere restaurants in Utrecht en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!