Reviews Mykonos

ScheveningenGrieks
Goed
3.4/6
12 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 2 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Dionysos

Centrum
5.1/6150
Restaurant Dionysos

Athene's Olijf

Binnenstad
4.8/615
Athene's Olijf

12 Mykonos Reviews

Lees hier beoordelingen over Mykonos. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Mykonos hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Mykonos.

Goed
3.4/6
12 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Sfeer:Gezellig
Eten:Lekker
Service:Aardig
Wachttijd:Gemiddeld
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Nathalie C.8 maanden geleden · 8 reviews

Na lange tijd weer wat anders gegeten en het was echt lekker, is zeker voor herhaling vatbaar ! Tot de volgende keer voor een lekkere hap

"Uitstekend"
6/6
Hans W.2 jaar geleden · 1 review

Heel gezellig geweest en had samen met mijn echtgenote een Olympia schotel gehad. Kwaliteit heel goed en hoeveelheid was zeker voor 3 personen. Een opmerking voor verbetering: binnen in het restaurant zit je volop in de zon aangezien er geen zonwering is.

"Uitstekend"
6/6
Diane d.2 jaar geleden · 1 review

Wij zijn zeer tevreden over dit restaurant. De bediening was erg aardig, het eten was super lekker! Bij binnenkomst kregen we een lekker glaasje ouzo, tijdens onze maaltijd kwam zelfs de kok vragen of wij het eten lekker vonden. Echt een restaurant waar er aandacht aan de klant geschonken wordt. En ook niet onbelangrijk: het toilet was schoon!!

"Heel goed"
5/6
justin v.2 jaar geleden · 1 review

Zeer leuk restaurant, jammer dat er duidelijk te weinig bediening aanwezig was. Het eten was zeer goed en zeker niet weinig. Door het te weinig aan personeel helaas wel wat langer moeten wachten soms maar niet extreem.

"Gemiddeld"
3/6
Katja F.2 jaar geleden · 1 review

De ligging van het restaurant is erg fijn. Je kan zo vanuit het strand deze griek inlopen. Ik had bij Mykonos een giros schotel gepakt. De rijs was echter zeer waterig en ik en mijn vriend hebben dit beide laten liggen. De giros en frieten waren redelijk. De schotel was overigens wel relatief goedkoop. Ik heb hier maar 13,- voor betaald. Conclusie: het eten van deze griek behoort niet tot mijn favorieten. De locatie is wel erg fijn. Wel zal ik de volgende keer als ik scheveningen bezoek, een ander grieks restaurant kiezen.

"Gemiddeld"
3/6
Jordy W.één jaar geleden · 1 review

Leuk sfeervol restaurant met een goede service en vriendelijk personeel. De opgediende porties zijn erg groot maar het eten is van zeer matige kwaliteit. De calamaris had een te dikke korst en droop in het vet. De zalm was droog en te zout en de ossenhaas zwom in een overdreven hoeveelheid saus. Een leuk restaurant waar je (te) veel eten krijgt voor je geld maar verwacht niet te veel kwaliteit van het eten.

"Goed"
4/6
Linda O.één jaar geleden · 3 reviews

Goed eten, aardig personeel, bediening super goed. We hadden een menu voor twee genomen,wat ontzetten veel was en konden we gewoon meenemen. Personeel was er behulpzaam. Kortom een mooie avond gehad. Voor herhaling vatbaar

"Heel slecht"
1/6
Jeannine T.10 maanden geleden · 1 review

Na 15 minuten lopen vanaf de parkeergarage kwamen wij bij het restaurant aan. Ik had hier nog geen week geleden voor 4 personen gereserveerd. In de autorit er naar toe hadden we al enthousiast bedacht wat we wilde bestellen. We waren immers in feeststemming gezien het 40 jarig jubileum van ons vriendinnetje. Voor de deur van het restaurant aangekomen lag er meer interieur buiten dan er binnen stond. Het restaurant bleek failliet te zijn. Zeer, maar dan ook zeer teleurstellend. Vooral voor het personeel uiteraard. Maar wij hadden het zeer, maar dan ook zeer op prijs gesteld wanneer we hiervan op de hoogte waren gebracht.

"Heel slecht"
1/6
Nick v.10 maanden geleden · 2 reviews

Het eten was super lekker. Jammer dat dit bij een ander restaurant was aangezien jullie vergeten te vermelden dat dit restaurant verbouwd wordt. Beetje slordig

"Heel slecht"
1/6
Kevin H.9 maanden geleden · 1 review

Het restaurant bleek niet meer te bestaan. A a a a a a a a a a a a a a a a a a