Reviews Namaskar

CentrumIndiaas
Uitstekend
5.3/6
78 Reviews
Namaskar Utrecht image 1
Namaskar Utrecht image 2
Namaskar Utrecht image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

78 Namaskar Reviews

Lees hier beoordelingen over Namaskar. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Namaskar hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Namaskar.

Uitstekend
5.3/6
78 Reviews
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Sandra D.één jaar geleden · 1 review

We werden zeer gastvrij ontvangen. De gerechten werden goed toegelicht en was erg lekker. Hadden weinig tijd om te eten, maar daar is super goed mee om gegaan! Komen zeker nog een keer terug!

"Heel goed"
5/6
Daphne E.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten, lekker pittig. Typisch Indiase bediening; heel vriendelijk, maar het lijkt wat afstandelijk en onpersoonlijk. Aankleding is ook typisch Indiaas: wat kaal, oud, en een beetje kitsch. Hoort erbij. Akoestiek kan beter. Kortom: heerlijk gegeten, de rest is ondergeschikt.

"Uitstekend"
6/6
Willemien W.één jaar geleden · 1 review

Lekker eten, aardige bediening, goede sfeer. Kortom, een aanrader! Ook makkelijk bereikbaar met bus voor de deur. En als je naar een concert wilt, hoef je slechts de straat over te steken.

"Uitstekend"
6/6
C.T.M K.één jaar geleden · 1 review

Een leuk, gezellig en knus restaurantje. Service is goed. Erg vriendelijk bediening en je hoeft niet lang te wachten. Het eten heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gaan zeker weer hier eten.

"Uitstekend"
6/6
Ineke v.één jaar geleden · 1 review

Zowel het eten als de zeer prettige en hartelijke bediening zijn geweldig in dit restaurant. Het was erg druk, maar het personeel bleef onder alle ingewikkelde omstandigheden heel rustig en klantvriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
Martha D.één jaar geleden · 1 review

Wij komen hier graag eten, want het is iedere keer heerlijk! Werden dit keer bediend door een charmante jonge knul die echt gastheer is! Goede bediening is echt een toegevoegde waarde!

"Heel goed"
5/6
Henriëtte K.één jaar geleden · 1 review

Het eten was lekker, de service prettig. Bijna keuzestress met uitzoeken, een uitgebreide menukaart! Een aanrader, zeker voor mensen die met de trein komen: het restaurant is goed bereikbaar omdat het dicht bij het centraal station ligt.

"Goed"
4/6
Roger S.één jaar geleden · 1 review

Het eten was lekker niet speciaal, de bediening was vriendelijk. Maar toen we melde dat er een lange zwarte haar in het eten zat, wisten ze niet goed hoe ze moesten reageren, en meer dan "ik geef het door aan de keuken" kwam er niet uit.

"Goed"
4/6
Bert d.één jaar geleden · 1 review

Konden niet goed en comfortabel met onze benen onder de tafel komen. Ruimte was krap. Er lagen ook kattenharen op het tafelkleed. Niet fijn. Eten was prima en service was ook naar wens. Bij of nabestellen duurde wel wat te lang. Boden wel excuses daarvoor aan.

"Heel goed"
5/6
Suzanne W.één jaar geleden · 1 review

Erg lekker eten en veel keuze op de menukaart. Wel reserveren, want het restaurant zit verrassend vol in elk geval op vrijdag. Ik heb wel de indruk dat ze de laatste tijd wat duurder zijn geworden.