Reviews Namaskar

CentrumIndiaas, Aziatisch, Internationaal
Uitstekend
5.3/6
91 Reviews
Namaskar Utrecht image 1
Namaskar Utrecht image 2
Namaskar Utrecht image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

91 Namaskar Reviews

Lees hier beoordelingen over Namaskar. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Namaskar hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Namaskar.

Uitstekend
5.3/6
91 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Heel goed"
5/6
Carla V.2 jaar geleden · 1 review

Alleen bij binnenkomst op afgesproken en geserveerde tijdstip werden we gevraagd buiten te wachten. Daarna prima eten en aandacht. Het was heel druk. Goed teken. De uitstraling van het restaurant is armoedig. Zouden we zonder internet referentie niet spontaan naar binnen gaan.

"Uitstekend"
6/6
Sandra D.één jaar geleden · 1 review

We werden zeer gastvrij ontvangen. De gerechten werden goed toegelicht en was erg lekker. Hadden weinig tijd om te eten, maar daar is super goed mee om gegaan! Komen zeker nog een keer terug!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten, lekker pittig. Typisch Indiase bediening; heel vriendelijk, maar het lijkt wat afstandelijk en onpersoonlijk. Aankleding is ook typisch Indiaas: wat kaal, oud, en een beetje kitsch. Hoort erbij. Akoestiek kan beter. Kortom: heerlijk gegeten, de rest is ondergeschikt.

"Uitstekend"
6/6
Tom L.één jaar geleden · 1 review

Geweldig! Super service en lekker eten. Ik zou hier zeker terug komen. We kregen goed uitleg over alle hapjes en ze vonden het zeker niet vervelend dat we met een actie kwamen eten!

"Uitstekend"
6/6
Brigitta J.8 maanden geleden · 1 review

Heerlijk eten! Gauw weer terug! Zeker aan te bevelen en een zeer goede prijs/kwaliteissverhouding. Aardige bediening en na afloop willen ze je eten wat over is nog meegeven als je dat zou willen.

"Uitstekend"
6/6
Willemien W.2 jaar geleden · 1 review

Lekker eten, aardige bediening, goede sfeer. Kortom, een aanrader! Ook makkelijk bereikbaar met bus voor de deur. En als je naar een concert wilt, hoef je slechts de straat over te steken.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Zowel het eten als de zeer prettige en hartelijke bediening zijn geweldig in dit restaurant. Het was erg druk, maar het personeel bleef onder alle ingewikkelde omstandigheden heel rustig en klantvriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
C.T.M K.2 jaar geleden · 1 review

Een leuk, gezellig en knus restaurantje. Service is goed. Erg vriendelijk bediening en je hoeft niet lang te wachten. Het eten heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gaan zeker weer hier eten.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wij komen hier graag eten, want het is iedere keer heerlijk! Werden dit keer bediend door een charmante jonge knul die echt gastheer is! Goede bediening is echt een toegevoegde waarde!

"Heel goed"
5/6
Henriëtte K.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was lekker, de service prettig. Bijna keuzestress met uitzoeken, een uitgebreide menukaart! Een aanrader, zeker voor mensen die met de trein komen: het restaurant is goed bereikbaar omdat het dicht bij het centraal station ligt.