Reviews Ni Hao - Kattendiep

BinnenstadAziatisch
Uitstekend
4.8/6
45 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 3 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Konbu Streetfood

Binnenstad
5.1/6339
Konbu Streetfood

Wok Palace

Zuid
5.3/610
Wok Palace

45 Ni Hao - Kattendiep Reviews

Lees hier beoordelingen over Ni Hao - Kattendiep. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Ni Hao - Kattendiep hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Ni Hao - Kattendiep.

Uitstekend
4.8/6
45 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Samantha V.één jaar geleden · 6 reviews

Nog steeds een super restaurant. Ze hebben het een en ander aangepast sinds ik er voor het laatst ben geweest, maar alles is erg lekker vers en er is genoeg keus voor iedereen. Ik kom er zeker vaker!

"Uitstekend"
6/6
Susana v.2 jaar geleden · 2 reviews

Ni hao is en blijft mijn restaurant. Het eten is lekker en altijd vers en het wokken is leuk. De mensen zijn ook altijd heel vriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
HP M.2 jaar geleden · 2 reviews

Bij aankomst werden wij weer zeer vriendelijk ontvangen en werden naar onze tafel gebracht. Het eten was weer zeer goed en we hebben weer een gezellige avond gehad. Dank aan het zeer vriendelijke personeel.

"Uitstekend"
6/6
Marjolein v.2 jaar geleden · 1 review

De manager begroet mij , zoals altijd, heel hartelijk. De gerechten zijn gevarieerd en erg lekker. Er wordt op hoog tempo en met hoge kwaliteit gewokt door zeer kundig personeel. Ook het interieur is erg mooi. Al het personeel is erg vriendelijk en werkt erg efficiënt en klantvriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
Erik K.2 jaar geleden · 1 review

We werden goed behandeld, personeel was vriendelijk was aangenane sfeer in het restaurant Het jasophangen duurde wel een tijdje omdat er even niet veel personeel achter de kassa stond, onze groep kwam in 2 delen, en terwijl het andere deel aankwam, kwam ook net een andere groep binnen, toen moesten we even wachten voor onze jas laten ophangen, maar dat was niet erg, maar had sneller gekund denk ik als er meer personeel toen bij was. Maar verder ging alles prima daar :)

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Uiterste vriendelijke meneer bij het ontvangst, die onze jassen aannam en ons de tafel wees, je voelt je heel welkom dan.We hebben heerlijk gegeten,volop keus, borden werden op tijd weggehaald en je kon genoeg eten en drinken.Onze dochter at gratis , omdat ze haar bachelor had gekregen. TOP.Wij wonen niet in Groningen, maar een bezoekje aan dit restaurant is zeer de moeite waard.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben het eeg naar ons zin gehad, vriendelijke bediening, heerlijk eten, en al klap op de vuurpijl onze groepskorting gekregen terwijl we uiteindelijk (door ziekte etc) met minder mensen kwamen, minder dan waarvoor officieel groepskorting geldt.

"Goed"
4/6
Jaimy-Lee B.2 jaar geleden · 1 review

Eten soms koud en de bediening mag wel wat beter, ik had mijn bestek nog in mijn haden of mijn bird was al weg zonder dat er wat werd gezegd. Wel hadden we een leuke plek en werden de borden netjes weg gehaald. Al met al wel goedkoper dan de meeste en even lekker.

"Uitstekend"
6/6
Wilfred G.2 jaar geleden · 1 review

De ambiance is hier heel aantrekkelijk. Het eten is voor deze prijs goed. Maar het is vooral een heerlijke plek midden in de stad, het personeel is uitzonderlijk voorkomend. Echt een avondje uit!

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Sinds 1 oktober is het geen fusion restaurant meer, maar weer ouderwets langs buffetten lopen. Je moet nu zelfs je eigen drankjes halen. We waren vrij laat, half 8, maar we kregen het idee dat we overal de restjes op zaten te eten, er werd niet meer bijgevuld. Het was niet wat we verwacht hadden, volgende keer gaan we ergens anders heen.