Reviews Ni Hao - Stadsparkpaviljoen

ZuidAziatisch
Uitstekend
5.3/6
79 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 3 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Konbu Streetfood

Binnenstad
5.1/6339
Konbu Streetfood

Wok Palace

Zuid
5.3/610
Wok Palace

79 Ni Hao - Stadsparkpaviljoen Reviews

Lees hier beoordelingen over Ni Hao - Stadsparkpaviljoen. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Ni Hao - Stadsparkpaviljoen hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Ni Hao - Stadsparkpaviljoen.

Uitstekend
5.3/6
79 Reviews
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
N W.2 jaar geleden · 1 review

Alles was dik voor elkaar. Je kon eten wat je maar wilde. De serveersters waren uiterst vriendelijk en heel snel. De prijs en kwaliteit verhouding is uitstekend.

"Uitstekend"
6/6
Marga D.2 jaar geleden · 1 review

Mijn man en ik zijn beide in september jarig. We vieren dit al een aantal jaren bij Ni Hao Stadspark. En naar ieder volle tevredenheid. De kleinkinderen kijken er ook erg naar uit. Ze zijn tussen 1 en 14 jaar. Een aantal van hun is dus al meerdere malen mee geweest. En het is altijd erg gezellig. We zijn meestal met 15 tot 20 personen.

"Uitstekend"
6/6
Simon V.2 jaar geleden · 1 review

heerlijke eten en de keuze is reuze, met erg vriendelijk personeel. Toetjes corner is ook enorm en een paradijs voor de kinderen. Komen zeker terug

"Uitstekend"
6/6
Hans K.2 jaar geleden · 1 review

De ontvangst was al feestelijk.Het eten zeer uitgebreid en lekker,en de bediening geweldig. We waren hier niet voor het eerst,maar zeker niet voor het laatst!,

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We kregen niet de uitleg die we achteraf graag hadden gewild, er was veel verandert qua indeling bij dit restaurant, we wisten dit niet, hadden graag een uitleg gehad. Tevens was degene die ons de drankjes bracht kort van stof tav uitleg mogelijkheden arrangementen, hij adviseerde ons all inclusive te nemen dan was je van alles af, dit was inclusief drankjes. Echter bij het afrekenen bleek dat er per flesje radler een euro extra betaald moest worden, slordig dat wij daarover niet geïnformeerd waren, hoezo inclusief drankjes wat de ober beloofde. Daarnaast moesten we mijn vader, die afhankelijk is van een rollator, de trap op en af ondersteunen. Ik had me misschien beter moeten oriënteren of het restaurant rolstoeltoegankelijk was, kennelijk vind ik dat iets vanzelfsprekends, maar minder blijkt waar. Verder hebben we heerlijk gegeten en was er genoeg keuze! Dus als men aandacht beloofd voor bovenstaande verbeterpunten denk ik zeker dat score hoger zal uitpakken. Dus zet 'm op!

"Uitstekend"
6/6
Herma W.2 jaar geleden · 1 review

Het is een overzichtelijk, gezellig en vooral super schoon restaurant. De bediening is erg vriendelijk en werkt onopvallend efficiënt. De vloeren waren niet glad (want dat kom je soms wel tegen bij een wok). Ik ben erg onhandig dus dat is het eerste waar ik op let. We hebben genoten van alles op onze borden.

"Uitstekend"
6/6
Aimee K.2 jaar geleden · 9 reviews

Het eten was weer lekker, sfeer was goed en bediening vriendelijk. Het was niet te druk en alles was voorradig. Hebben het ongelooflijk naar ons zin gehad, maar toch jammer dat ze de bamboescheuten en muizenoortjes niet meer bij de wokbare ingrediënten hebben liggen. Ik zou dat graag weer terug willen zien :)

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Eigenlijk is er weinig op aan te merken. Maar ik ben met dit eten een echte leek en ik weet niet wat alles is, ik weet ook niet wat voorgerechten zijn, wat bijgerechten zijn, etc. Dus het lijkt mij een mooi plan om een plattegrond te maken waarop je kan zien wat je waar kan halen, met een korte beschrijving wat dat is.

"Uitstekend"
6/6
Tonny v.2 jaar geleden · 1 review

Met een warme ontvangst werden wij naar de tafel gebracht. Mooi aan het raam in de serre , uitkijkend naar het park. Maaltijd goed overzichtelijk geplaatst en de bediening is vlot. Het eten is heerlijk en na bijna 3 uur voldaan weer huiswaarts. Een aanrader voor iedereen die van heerlijk wokken houdt.

"Heel goed"
5/6
Henny B.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was wat aan de lauwe kant En wat we als hinderlijk hebben ervaren Dat er een grote groep die op een Segway reden en alleen even wat kwamen drinken in de eetzaal werden geplaatst En die hadden veel lol en waren zeer luidruchtig Had die groep even een ander plek gegeven om alleen iets te drinken