Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Noordwest

Noordwest

Internationaal, Europees

Gerecht voor ongeveer21€

4.0/6

2 reviews

Foto's van restaurant Noordwest in Stadscentrum, Amsterdam
Noordwest is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Noordwest

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 11:30
Wednesday
11:30 - 01:00
Thursday
11:30 - 01:00
Friday
11:30 - 03:00
Saturday
09:00 - 03:00
Sunday
11:30 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
Gesloten

Meer informatie over het restaurant: Noordwest

Noordwest is gelegen in de Amsterdamse Jordaan aan de Noordermarkt. Noordwest is niet alleen een aantrekkelijk restaurant door de prachtige ligging, maar ook door het grote terras, de vriendelijke bediening en de uitgebreide menukaart voor lunch, borrel of diner. Zo kunt U hier terecht voor heerlijke ciabatta´s, soepen en salades. Voor de grote honger kunt u genieten van overheerlijke gerechten zoals kalfstaartstuk of een tournedos. Dit is perfect te combineren met een dagje op de beroemde lapjesmarkt of tijdens de boerenmarkt op zaterdag.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Noordwest met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Amex.

Serveert het restaurant Noordwest Internationaal eten?

Ja, het restaurant Noordwest serveert Internationaal eten en serveert ook Europees

Wil je een tafel reserveren bij Noordwest?

Bij Noordwest, gelegen aan de Noordermarkt in de Jordaan, wordt u hartelijk ontvangen door de vriendelijke bediening. Of u nu in de middag of rond de avond een hapje wilt eten, Noordwest is uiterst geschikt voor een overheerlijke maaltijd. Voor het diner serveert Noordwest een mooi variëteit aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De gerechen zijn stuk voor stuk vers en met liefde bereid met vaak lokale ingrediënten en streekproducten. Doordat Noorwest de seizoenen volgt zal de menukaart regelmatig wisselen waardoor u bij elk bezoek weer verrast wordt.

Na een lange dag kunt u bij Noordwest terecht voor een Tournedos, kalfstaarstuk of een heerlijke steak tartaar. Voorafgaand aan de heerlijke hoofdgerechten kunt u een van de smakelijke voorgerechten kiezen zoals wijgaardslakken, in limoen gegaarde heilbot of mayonaise van makreel met kappertappeltjes en toast. Kortom voor ieder wat wils. Als u op zaterdag naar de boerenmarkt gaat of op zondag een bezoekje aan de beroemde bloemenmarkt brengt vergeet dan vooral niet een bezoek te brengen aan Norwest, gelegen aan de Noordermarkt in de Amsterdamse Jordaan.