Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
West
Orontes West

Orontes West

Turks, Mediterraans, Midden-Oosters

Gerecht voor ongeveer17€

Foto's van restaurant Orontes West in West, Amsterdam
Orontes West is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Orontes West

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Rolstoeltoegankelijk
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 14:00
Tuesday
14:00 - 22:30
Wednesday
14:00 - 22:30
Thursday
14:00 - 22:30
Friday
14:00 - 22:30
Saturday
14:00 - 22:30
Sunday
14:00 - 22:30
Monday
Gesloten

Meer informatie over het restaurant: Orontes West


VERS | GEZOND | AUTHENTIEKE SMAKEN Restaurant Orontes West is gelegen aan de Hugo de Grootplein in Amsterdam. Orontes is de oude naam van de rivier de Asi die door Zuid-Turkije de Middellandse Zee instroomt. De valleien waardoor deze rivier stroomt hebben een groot deel van onze gerechten voortgebracht.Van oudsher is er een zeer gevarieerde keuken, waarin Griekse, Romeinse, Arabische, Armeense, Franse en Turkse invloeden terug te vinden zijn. Scroll naar beneden om de september korting te bekijken

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Orontes West Turks eten?

Ja, het restaurant Orontes West serveert Turks eten en serveert ook Mediterraans, Midden-Oosters

Kan ik in Orontes West met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro, Amex.

Wil je een tafel reserveren bij Orontes West?

Restaurant Orontes West is gelegen aan de Hugo de Grootplein in Amsterdam. Orontes is de oude naam van de rivier de Asi die door Zuid-Turkije de Middellandse Zee instroomt. De valleien waardoor deze rivier stroomt hebben een groot deel van onze gerechten voortgebracht.Van oudsher is er een zeer gevarieerde keuken, waarin Griekse, Romeinse, Arabische, Armeense, Franse en Turkse invloeden terug te vinden zijn.

Wie de streek Hatay of Antakya (het oude Antiochië) kent zal de gerechten van restaurant Orontes West voor een groot deel herkennen. Uitsluitend op houtskool gegrilde vlees- en visschotels vormen de basis van de keuken van restaurant Orontes West, maar een grote variëteit aan salades en mezes zijn van groot belang voor de uitgebreide opening van de maaltijd. Producten uit de streek zoals granaatappelsaus, kruiden, peperpuree en kikkererwten voor de humus worden exclusief voor Orontes geïmporteerd. Daarnaast gebruikt restaurant Orontes West olijfolie en verse ingrediënten.