Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Maastricht
Centrum
Petit Bonheur

Petit Bonheur

Frans, Nederlands, Internationaal

Gerecht voor ongeveer27€

Foto's van restaurant Petit Bonheur in Centrum, Maastricht
Petit Bonheur is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Petit Bonheur

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag gesloten
Friday
17:00 - 21:30
Saturday
17:00 - 21:30
Sunday
17:00 - 21:30
Monday
17:00 - 21:30
Tuesday
17:00 - 21:30
Wednesday
17:00 - 21:30
Thursday
17:00 - 21:30

Meer informatie over het restaurant: Petit Bonheur

Bij Petit Bonheur in Maastricht staat de verfijnde Franse keuken centraal. Het voelt werkelijk alsof je even in Frankrijk bent. Het à-la-cartemenu is overzichtelijk maar dat betekent niet dat het makkelijk kiezen is: het zijn stuk voor stuk gerechten om van te watertanden. Ben je op een zondag te gast? Dan serveert Petit Bonheur een geluksmenu. Tijdens een drie-, of viergangenmenu geniet je van het beste dat de chef te bieden heeft. Uiteraard worden er bijpassende wijnen geschonken. Het bijzondere pand in het centrum van Maastricht draagt bij aan de warme ambiance. Bovendien beschikt deze zaak over een fantastische binnentuin. Het goede nieuws: in de winter is de tuin overdekt en verwarmd zodat je ook dan aan Achter de Molens buiten kunt dineren.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Petit Bonheur parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Petit Bonheur heeft Op straat parkeren.

Kan ik in Petit Bonheur met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Petit Bonheur?

Waarom is Petit Bonheur zo populair? Heerlijk Frans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Petit Bonheur. Gelegen in Centrum in Maastricht, serveert Petit Bonheur gerechten zoals Nederlands, Internationaal. Ontdek wat Petit Bonheur onderscheidt van andere restaurants in Maastricht en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!