Reviews Restaurant Allure

FeijenoordInternationaal
Geweldig
5.6/6
9 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

De Basiliek

Centrum
5.3/6259
De Basiliek

Schlemmer

Centrum
5.1/6206
Schlemmer

9 Restaurant Allure Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Allure. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Allure hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Allure.

Geweldig
5.6/6
9 Reviews
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Harm W.2 jaar geleden · 1 review

Uitstekend e bediening Heerlijk eten prachtig opgediend smakelijk,o.a lamsnek,goede timing tussen de gerechten,lekkere gevarieerde amuse en bij koffie ook veel extra,s,dus een avo nd van genieten.

"Uitstekend"
6/6
Marijke J.E. D.2 jaar geleden · 1 review

Op alle onderdelen top, gastvrouw en bediening, de gerechten met mooie veelbelovende smaakjes, ik gun het team van Allure meer gasten voor de zondaglunch, wij komen zeker terug!

"Uitstekend"
6/6
Ton B.2 jaar geleden · 1 review

Perfecte, maar niet knipmesserige, bediening. Wij hadden het 4 gangen verrassinsmenu genomen. Chef Terry liet ons beginnen met een soort deconstructie van sushi. Ook de andere gerechten waren spectaculair . Wat ons betreft: waar blijft die ster? Prijs/ kwaliteit onovertroffen

"Uitstekend"
6/6
Robert R.2 jaar geleden · 2 reviews

We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en prachtige gerechten. Buiten het menu om kregen we ook nog een heerlijke amuse. Bij de koffie zelfgemaakte patisserie. Echt een aanrader!

"Heel goed"
5/6
Louis V.2 jaar geleden · 1 review

De lunch bij Allure was een aangename verrassing: een goed samengesteld menu, goede wijnkeuze en bovenal heel goede gerechten, prachtig gepresenteerd. Vindingrijk, de diverse smaken in goede harmonie, een plaatje om te zien. Er was wel een minpunt: de lange wachttijden tussen de gangen. Vanzelfsprekend vergen zulke creaties meer tijd, maar bijna een uur tussen voor- en hoofdgerecht, waardoor de lunch 2 en een half uur duurde, is te lang. Daar zou de chef iets aan moeten doen. Ondanks dat, aanbevolen !

"Uitstekend"
6/6
Hans d.2 jaar geleden · 1 review

Absolute top. Zowel de gastheren en gastvrouw zijn gastgericht. Gerechten zijn fantastisch en de ambiance geweldig. Wat een positieve verrassing. We bezoeken veel restaurants, zo goed als dit hebben wij nog niet meegemaakt. We gaan zeker terug naar Allure

"Uitstekend"
6/6
Ineke S.2 jaar geleden · 1 review

We hebben met ons vijven heerlijk gegeten. Alles smaakte net zo goed als het er uit zag. Prima bediening die goed rekening hield met de verschillende wensen. Al met al een fijne avond gehad!

"Goed"
4/6
Theo V.2 jaar geleden · 1 review

Prima, goed tempo, maar wel (te) veel kleine puntjes coulis. Het vlees van het hoofdgerecht was te droog. Zoals gebruikelijk blijft de bediening maar vragen hoe het heeft gesmaakt. In NL is dat kennelijk niet af te leren.

"Heel goed"
5/6
jan G.2 jaar geleden · 1 review

prima gegeten - 4 gangen verrassingsmenu was inderdaad een verrassing van grote orde. het bedienend personeel verdient een pluim voor de wijze waarop het een en ander werd bereid.