Reviews Restaurant de Proeftuin

CentrumAziatisch, Chinees, Sushi, Amerikaans
Heel goed
4.0/6
13 Reviews
Restaurant de Proeftuin Enkhuizen image 1
Restaurant de Proeftuin Enkhuizen image 2
Restaurant de Proeftuin Enkhuizen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

13 Restaurant de Proeftuin Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant de Proeftuin. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant de Proeftuin hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant de Proeftuin.

Heel goed
4.0/6
13 Reviews
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Heel rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Manfred B.10 maanden geleden · 1 review

Leider nicht mehr so stilvoll wie in früheren Jahren aber für ein gutes chinesisches Essen ist de Proeftuin aber immer noch zu empfehlen, die angebotenen Speisen gehören zur absoluten Oberklasse chinesischer Restaurants. Besonders empfehlenswert ist das "Surprise Menu", das für 3 oder 4 Gänge zwar etwas teurer ist als der Rest der Karte, dafür erlebt man hier den Küchenchef "at his best" und das lohnt sich. Alternativ gibt es donnerstags bis sonntags zum günstigen Preis asiatische Tapas, eine große Auswahl an japanischem Sushi und kleinen chinesischen Happen, sehr abwechslungsreich und schmackhaft.

"Uitstekend"
6/6
jh g.één jaar geleden · 2 reviews

Het was weer heerlijk en gezellig. Aparte gerechten. Geen lange wacht tijden . Gezellig personeel die zijn ook altijd in voor een geintje en een praatje

"Uitstekend"
6/6
jh g.2 jaar geleden · 2 reviews

het is er altijd gezellig en goed en eigenlijk alles is mogelijk. Je kunt er gewoon chinees eten of wokken. Het personeel is ook bijzonder aardig.

"Uitstekend"
6/6
Sylvia M.2 jaar geleden · 1 review

T pan ossenhaas met zwarte bonensaus....heerlijk! Wij waren met z'n drieën en hebben alle drie heerlijk gegeten. We gaan volgend jaar weer! Tot dan! Groetjes

"Heel goed"
5/6
Petra B.één jaar geleden · 1 review

we haalden all yoe can eat. Dit liep niet zoals we de vorige meemaakte. Het duurde lang voordat de eerste ronde er was. Ook kregen we niet alles tegelijk. De bediening was rommelig, en de keuken ook. Maar wat we kregen was heel erg goed.

"Heel goed"
5/6
chris s.2 jaar geleden · 1 review

het was weer erg lekker maar de bestelling klopte 3x niet en er staan nu best veel pittige dingen op het menu ten koste van andere gerechten.

Nieuw"Goed"
4/6
carina B.4 dagen geleden · 1 review

Prima kwaliteit verhouding goed. Beetje chaotisch met bestellingen afleveren per ronde. Werden dingen niet geleverd of pas bij de volgende ronde. Maar eten was zeker lekker.

"Goed"
4/6
Niek O.2 jaar geleden · 1 review

De rekening is voor het gebodene te hoog uitgevallen. Het menu is voor ons niet voor herhaling vatbaar. Jammer, we hadden er meer van verwacht.

"Gemiddeld"
3/6
Sonja S.één jaar geleden · 1 review

Restaurant was leeg, water op tafel was lauw. Op de vensterbank en op de tafel liepen mieren en ook in de soep zat een vliegje.

"Heel slecht"
1/6
JS D.2 jaar geleden · 1 review

ronduit slecht, afgelopen jaren 2x geweest, toen was het een culinaire chinees. Nu waarschijnlijk een andere eigenaar. pas na 2,5 uur het eten, en dt was nog eens onder de maat. Geweigerd de volle rekening te betalen. De Proeftuin komen we dus NOOIT MEER.