Reviews Restaurant Fondue & Fondue

Uitstekend
5.1/6
255 Reviews
Restaurant Fondue & Fondue Amsterdam image 1
Restaurant Fondue & Fondue Amsterdam image 2
Restaurant Fondue & Fondue Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

255 Restaurant Fondue & Fondue Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Fondue & Fondue. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Fondue & Fondue hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Fondue & Fondue.

Uitstekend
5.1/6
255 Reviews
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Anne B.3 dagen geleden · 1 review

Perfect restaurant Good service Good food Great atmosphere I can only recommend this charming restaurant to everyone who wants to eat fondue. Go for it!”

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sophie D.4 dagen geleden · 1 review

Amazing food! We ordered the truffle fondue and everything. Great service. Waiter provided lots of info about the menu and extra food when we asked. Highly recommended.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sanne O.5 dagen geleden · 1 review

De bediening was vanaf het eerste moment al heel vriendelijk en attent. De kaasfondue was heerlijk. Groente kunnen ten alle tijden worden bijgevuld. Top ervaring!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Iris W.12 dagen geleden · 1 review

Heerlijke kaasfondue! Gezellige plek maar wat de avond compleet maakt is de super leuke en gastvrije bediening! En ook is de huisgemaakte limoncello het waard om nog eens terug te komen 😍

"Uitstekend"
6/6
Bonno M.één jaar geleden · 1 review

Afgelopen vrijdagavond heb ik met mijn vriendin, een prachtige avond beleefd bij Fondue & Fondue ! Ik was er lang niet geweest, maar direct na binnenkomst voelde ik een warme deken. De bijzonder sympathieke (jonge) man die ons bediende gaf ons meteen een gevoel van thuis, en erg welkom te zijn. Helaas ben ik zijn naam vergeten, maar hij verdient een absolute 10 ! Gaandeweg de avond, het eten, de wijn, eigenlijk alles was van uitstekende kwaliteit net als de gehele entourage. Gezien het feit dat mijn vriendin en ik sinds heel recent weer bij elkaar zijn (na 2 jaar totaal geen contact) stond deze avond ook in het teken van hervinden. Fondue & Fondue is daar zonder meer perfect in geslaagd want wij gingen als een van de laatsten weg, met het idee dat er iets bijzonders was gebeurd. Het zal niet lang duren om deze ervaring te herhalen. Meer in love dan ooit hebben wij vervolgens het weekend doorgebracht. Daar komt niemand meer tussen. Waanzinnig bedankt, tot spoedig ziens, Fondue & Fondue krijgt van ons een dikke 10. Groet, Bonno Mijnlieff & Erica Boers.

"Heel goed"
5/6
Rodney W.één jaar geleden · 1 review

Gisteravond hebben mij vriendin en ik hier heerlijk gegeten. Wij hebben gekozen voor de zelf samen te stellen driegangenmenu. De voorgerechten carpaccio en de gamba's pil pil werden gekozen en deze waren heerlijk. Als hoofdgerecht stond de vleesfondue op het menu. Dit werd met aardappeltjes in pesto en kaas en een frisse salade geserveerd. Uit de nagerechten konden wij eigenlijk niet kiezen, maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Scroppino en witte chocolade ijs met rode vruchten saus. De bediening was zeer vriendelijke en de service en kennis van de producten was goed. Al met al een heerlijk gegeten bij een fijn restaurant, waar wij vaker gaan komen.

"Uitstekend"
6/6
Naoki M.één jaar geleden · 1 review

The restaurant is very close to TRAM No1 Line station. Restaurant is crowde with guests and very nice mood. The waiters are very friendry and kind. I visited with my wife and daughter, we ordered 3 plates course menu with 26.50euro. Selected starter and cheese foundue for 2 and a meat foundue. For desart we selected Sorbe, chocolate fondue and a cream chesese cake. Every thing very good! Volume also very nice!! We were so much satisfied about this restaurant. I will come back again soon!!

"Goed"
4/6
Willem B.één jaar geleden · 1 review

De truffelkaasfondue is verrukkelijk in combinatie met schaaltjes nagenoeg rauwe groente een prima gerecht. De stukjes stokbrood die erbij worden geleverd zijn aan de harde kant, maar roken wel lekker vers. Aan de geur van gesmolten kaas die in het restaurant hangt moet je even wennen, net als aan de oplopende temperaturen van een volle tent waarop elke tafel een vlammetje van de warmhoudsetje voor de fondue staat te branden. De bediening was vlot en normaal hartelijk. Een plekje in Mokum waar je een ander graag naar toe kan verwijzen. En kijk als je naar buiten gaat na het eten nog even om naar de vijf leuke identieke geveltjes waarvan er een hoort bij Fondue & Fondue.

"Heel goed"
5/6
Annette S.één jaar geleden · 1 review

Erg vriendelijk personeel. Vind dat de tafeltjes te dicht op elkaar staan, en dat je de tafeltjes moet opschuiven om er langs te kunnen, ook storend voor de andere mensen die naast je zitten. De doorgang om te bedienen en te lopen is erg krap, iedere keer als er iemand achter je langsloopt stoot er iemand tegen je stoel aan. Bediening is goed. Ze werken hard, en ook de meneer die de borden komt ophalen werkt keihard. Ik kom er zeker nog een keer terug.

"Heel goed"
5/6
Arthur R.één jaar geleden · 2 reviews

Fondue & Fondue is een gezellig klein restaurant. De bediening is vriendelijk en correct. Ik heb de Hollandse kaas fondue gekozen en als nagerecht de homemade chocoladetaart. Allebei verukkelijk. Verbeterpunten: broccoli en bloemkool kort blancheren (ipv rauw) en in prikbare stukjes (ipv grof gesneden) en champions beter doorbakken (nu net iets te rauw/koud). Eerst vragen of gasten salade met of zonder SPEKJES willen (daar niet zondermeer van uitgaan). Prijs/kwaliteit is goed (zeker als de drank buiten beschouwing wordt gelaten).