Reviews Restaurant Granada

CentrumSpaans, Mediterraans, Europees
Uitstekend
5.0/6
29 Reviews
Restaurant Granada Amsterdam image 1
Restaurant Granada Amsterdam image 2
Restaurant Granada Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

29 Restaurant Granada Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Granada. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Granada hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Granada.

Uitstekend
5.0/6
29 Reviews
Geluidsniveau:Gemiddeld
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Jori V.20 dagen geleden · 1 review

Altijd lekker! Goede bediening goed eten wat wil je nog meer

"Uitstekend"
6/6
H.j. T.3 maanden geleden · 1 review

Het eten was erg goed en ook de sfeerbwas uitstekkend leuke bediening Wij waren erg tevreden. Voor harhaling vatbaar dus tot de volgende keer .

"Uitstekend"
6/6
Kim R.5 maanden geleden · 1 review

Super goed en leuke service... super super! ... alles is gezellig. Hebben al een reservering voor later geplaatst.... want wij komen terug voor Mario... !

"Uitstekend"
6/6
Amal F.9 maanden geleden · 1 review

Goede service, goed personeel en lekker eten. Met een groep van 8 man gaan eten, het eren kwam best snel aan. Het is de moeite waard om nog een keer te gaan. Tot snel

"Heel goed"
5/6
Frank v.2 jaar geleden · 2 reviews

Mijn vrouw en ik hadden tapa's besteld. Uit vorige recensies had ik begrepen dat we in eerste instantie tapa's zouden krijgen "van de kok". Dat soort verrassingen houd ik wel van dus dat was geen probleem. De bediening was vriendelijk en attent. Het verschil zal wel komen doordat het soms te druk is om aan te kunnen voor de bediening, maar deze avond ging het goed, Bij het tafeltje achter ons had men zarzuela besteld en dat duurde langer dan gepland. Bediening kwam zich daarvoor netjes verontschuldigen en niet lang daarna kwam hun eten. Vind ik toch ook netjes geregeld. Het was gezellig, dus mijn vrouw en ik hebben aangenaam gegeten. Alleen de sangria vond ik wat minder (wat waterig), maar als het drank betreft ben ik een perfectionist. Mijn vrouw was daar overigens weer blij mee, want die was "de bob". Ik eet wekelijks in restaurants, dus ook op dat gebied heb ik wel enige ervaring. Zeker voor mij een ervaring voor herhaling vatbaar.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

k ben met mijm vried nij deze restaurant weze eten en we.kozen voor Paella de Mariscos en ik heb niet eens in Spanje zo lekker gegeten , je moet we half uur wachten maar het is wel vers gemaakt , we hadden een witte Rioja er bij uit gekozen die goed bji paste voor de rest was super druk , maar de Spanse bediening was super vriendelijk . We komen snel terug!!

"Uitstekend"
6/6
Jan B.2 jaar geleden · 1 review

Een heerlijk restaurant. Krachtige vaak spicy smaken. Alles komt vers op tafel. Grote verscheidenheid aan mogelijkheden. De tapas zijn verrukkelijk. Maar vergeet niet de hoofdgrechten. De grote schotels met schaaldieren zijn puur feest. En...... Granada heeft de alleraardigste bediening die ik ken!!! Omdat het zo een goede zaak is het wel vaak erg druk. Maar beter zo dan anders.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Topeten! Beste tapas van Adam! Voldoende variatie, bedoening werkt hard, eten komt snel en ze doen niet moeilijk over het maximaal aantal bestellingen bij onbeperkt menu! Exht een aanrader ook als je met een groepje collega's of vrienden ongedwongen wil eten

"Heel goed"
5/6
Melih C.2 jaar geleden · 2 reviews

Quite a good Tapas bar/restaurant in a touristy part of Amsterdam but still filled by Dutch people, which is a good sign. + Lots of choices (and good choices) + Reasonable price + Handy location - Very noisy - They forget what you ordered, so keep your own list

"Goed"
4/6
Conny d.2 jaar geleden · 3 reviews

Lekkere Sangria. De tapas waren redelijk. We hebben wel betere tapas gegeten, maar het was beslist niet slecht. Op een zomeravond is het er prima vertoeven omdat alles open is en er is ook een terras. In de winter lijkt het mij wat behelpen. Het personeel was vriendelijk.