Reviews Restaurant Gusto

Uitstekend
5.0/6
64 Reviews
Restaurant Gusto Amsterdam image 1
Restaurant Gusto Amsterdam image 2
Restaurant Gusto Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

64 Restaurant Gusto Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Gusto. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Gusto hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Gusto.

Uitstekend
5.0/6
64 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Imke M.22 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten op een praktische en pracht locatie in de stad. Ook het restaurant zelf was sfeervol. Het eten was heerlijk en de service was vriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
Kay H.één maand geleden · 1 review

Lovely food and staff to match . Beware two gustos

"Uitstekend"
6/6
Angellique M.2 maanden geleden · 1 review

Good was great and very friendly service. We got several starters and the pasta dish prepared at your table for our main meal. Had our kids with us as well. Very enjoyable!

"Uitstekend"
6/6
Maarten L.5 maanden geleden · 1 review

Heerlijk met z'n vieren gegeten. Nou waren we alle 4 makkelijke eters. Te veel lekkers om uit te kiezen dus hebben we alle bestelde gerechten door 4 gedeeld zodat we van alles konden proeven. Uiteraard ook de traditionele spaghetti. Het was allemaal weer heerlijk! Aangevuld met 2 goede flessen Chardonnay. Top!

"Heel goed"
5/6
Joyce C.2 jaar geleden · 2 reviews

Eten was perfect. Echter de bediening langzaam... we hadden een graag een extra gang besteld (carne) maar kregen daar de kans niet toe: bij hey plaatsen van de bestelling werd de kaart weggehaald toen we de eerste 2 gangen hadden besteld. 40 minuten op de soep en antipasti gewacht. Daarna een half uur op de risotto. Ik had graag nog carne besteld maar niemand die kwam vragen of we iets wilden of nog wijn wilden. Na 45 minuten heb ik om een dessert gevraagd want de meeste honger was al weg. Goed gegeten maar service was traag en mist zo kansen voor het restaurant en de klant.

"Uitstekend"
6/6
Alice A.één jaar geleden · 1 review

It was great! We went there on New Years Eve and they had a special 6 course menu and everything was delicious. The portion was just right such that you can enjoy all 6 courses and not feel like you are going into food come. The service was amazing as well, restaurant ambiance was festive for the new years. Overall really enjoyed it. Will definitely come again if we visit Amsterdam!

"Uitstekend"
6/6
Benno H.één jaar geleden · 1 review

We hebben diverse heerlijke Italiaanse vegetariaanse gerechten laten komen als ze klaar waren en met smaak gegeten ( met vlees was goed mogelijk, maar een deel van ons gezelschap is vegetarisch). Gusto heeft een inrichting met smaak en vriendelijke bedienend personeel dat erg hun best doet om Nederlands te leren. Prijs/ kwaliteitverhouding is uitstekend! De pasta-topper zorgt voor enig entertainment.

"Goed"
4/6
Bernadette P.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was echt heerlijk. Wij waren met een groep van 13 personen. De bediening vond ik wat minder. Hij kwam wel steeds vragen of er nog wijn moest komen maar hij vroeg niet aan degene die geen wijn dronken of die ook nog wat wilde drinken. Bij ons moest er een persoon eerder weg dus wij vroegen of hij met de menukaart wilde komen. Gaf hij alleen een menukaart aan de persoon die eerder weg moest. Heel raar.

"Uitstekend"
6/6
van M.8 maanden geleden · 1 review

Restaurant Gusto is echt een aanrader ! Je kunt er met een grote groep zitten, maar ook gezellig met ´n klein gezelschap. Kortom Top !

"Uitstekend"
6/6
Remco B.één jaar geleden · 1 review

Zeer gezellig restaurant; druk, maar niet te druk voor de vrijdagavond. Bediening sociaal en met voldoende aandacht voor ons. Eten van zeer goede kwaliteit. Pasta Parmigiana, Gusto's specialiteit, wordt aan tafel in een echte Parmazaanse kaas klaargemaakt. Voortreffelijk! Wij komen gauw weer langs. Dank voor een geslaagde avond.