Menukaart van Restaurant Hostaria
Bekijk het menu van Restaurant Hostaria en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Restaurant Hostaria. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Bekijk de menukaart
Menu highlights
Voorgerechten
Hostaria antipasto misto per 2 persone
Assortiment van Italiaanse voorgerechten voor minimaal 2 personen
Bufala con prosciutto e cherry
Buffel mozzarella met ham en cherrytomaten
Bresaola punta d’anca I.G.P. in carpaccio
Bresaola (rauwe ham) carpaccio met rucola en kaas
Parmigiana di zucchine con mozzarella pinoli e pesto basilico
Parmigiana van courgette met mozarella, pijnboompitten en basilicumpesto
Fior di latte in carrozza con melezane alla griglia
Gepaneerde koemelk mozarella met gegrilde aubergine
Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus
Insalata d aragosta alla catalana
Kreeftsalade op Catalaanse wijze
La caponata alla siciliana con gamberetti e basilico
Aubergine op Siciliaanse wijze met garnalen en basilicum
Zuppa del giorno
Soep van de dag
Salades
Rucola e parmigiano
Rucola met Parmezaanse kaas
Pere e formaggio
Peer en kaas
Hoofdgerechten
Bistecca di Manzo alla griglia con rucola e parmigiano
Gegrilde runderbiefstuk met rucola en Parmezaanse kaas
Scaloppina alla parmigiana
Kalfsschnitzel op Parmezaanse wijze
Scaloppina marsala e pera
Kalfschnitzel met Marsalawijn en peer
Agnello allo scottadito
Lamskotelet "verbrande vinger
Orata alla griglia
Dorade van de grill
Spada alla Livornese
Zwaardvis in tomaten, knoflook en witte wijn
Gamberoni alla diavola aglio e olio
Gebakken grote gamba’s met knoflook en olijfolie
Pasta
Linguine all’astice
Dunne lintpasta met verse kreeft
Tagliatelle alla boscaiola con funghi e salsiccia
Tagliatelle met bospaddenstoelensaus, met champignons en worst
Ravioli del giorno
Verse ravioli met vulling van de dag
Tagliatelle al limone e s daniele
Tagliatelle met citroen en San Danieleham
Tagliatelle al brasato di lepre
Tagliatelle met gestoofde haas
Gnocchi alla sorrentina gratinati con mozzarella di bufala e basilico
Gnocchi alla Sorrentina gegratineerd met buffelmozzarella en basilicum
Tagliatelle con capesante e alghe
Tagliatelle met Sint Jacobschelp en algen