Reviews Restaurant Nikos

NoordwestGrieks
Uitstekend
5.0/6
61 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Vino e Pane

Centrum
5.4/6255
Vino e Pane

Grieks Restaurant Mykonos

Centrum
5.3/673
Grieks Restaurant Mykonos

61 Restaurant Nikos Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Nikos. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Nikos hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Nikos.

Uitstekend
5.0/6
61 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heel goed restaurant. Het eten is hier prima, gezellige sfeer en een gastvrije en vriendelijke bediening . We zullen hier zeker weer terugkomen om lekker te eten

"Uitstekend"
6/6
Aafke v.2 jaar geleden · 1 review

Uitgebreid menu, goede kwaliteit en prettige omgang van personeel. Redelijke saladebar. Tafels staan niet te dicht op elkaar. Wel veel rumoer, maar warme sfeer. Ik kom nog eens.

"Uitstekend"
6/6
Monique B.2 jaar geleden · 1 review

Wil je naar een gezellig restaurant, leuk personeel en heerlijk eten voor weinig geld dan is Nikos het adres. Uitzicht met een tafel aan het raam is schitterend. Parkeren is ook geen probleem.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Zoek je een gezellig restaurant met leuk personeel, waar het eten goed is en betaalbaar, ga dan naar Nikos. Parkeren ook geen probleem. Op bepaalde zaterdagen ook nog eens live muziek, wat wil men nog meer.

"Goed"
4/6
Alix d.2 jaar geleden · 1 review

Eten was heerlijk en bediening was top! Was al de 2e keer in korte tijd. Wat erg jammer was is dat wij aankwamen en dat er ons wat te drinken werd aangeboden. Nadat wij dit hadden doorgegeven constateerde we dat dit niet het 4 gangen menu voor 28 was maar het gewone menu. Dit direct aangegeven en we mochten er gebruik van maken. Achteraf mochten we toch nog even de drankjes gaan betalen terwijl die bij het menu hoorde. We hadden dit vtv moeten aangeven na het drinken. Volgens mij vroegen jullie ons wat te drinken? Vraag dan bij aanvang van welk menu je gebruik wilt maken? Nee zei de bediening, we hebben liever dat je a la carte besteld. Dat begrijpen wij ook wel maar wij vonden dit zo klantonvriendelijk! Jammer, want dit zorgt ervoor dat wij alle 8 niet meer terug zullen komen terwijl de rest echt perfect was.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten met z'n viertjes in een gemoedelijke omgeving. Waar in het verleden nog wel eens veel over bleef waren de porties nu veel beter afgestemd. Geen overbodigheid/verspilling meer dus! Het eten was prima en elke keer valt de bediening op. Vriendelijke mensen in voor een praatje en een grapje. Daarnaast is er veel aandacht, geen vraag gaat te ver.

"Uitstekend"
6/6
Ger en Gerry D.2 jaar geleden · 1 review

prima, gezellig, goed en heerlijk eten. Bij het binnen komen voelt men zich direct thuis. De menukaart is uitgebreid met voor "ieder wat wils". De bediening is correct zeer vriendelijk en niets is te veel.. Het eten is prima! Dus waag je kans! Het is echt de moeite waard!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Leuke sfeer, prettig en vriendelijk personeel. Woon zo dichtbij en nu pas ontdekt, zal ik zeker nog vaker terugkomen! Eten was heerlijk en er werd ook nog meegedacht terwijl dat minder bestellingen opleverde. Zeer de moeite waard om een gezellige avond te hebben in een relaxte sfeer!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten bij Nikos (Tapas all you can eat). Het eten was gevarieerd, smaakvol en goed gekruid. De service was snel en vriendelijk, het restaurant zag er leuk en gezellig uit (stenen bogen, schilderingen, sfeervolle lichten). Ik heb er met mijn vriendinnen een heerlijk rustig avondje uit gehad en ik kom er zeker nog eens terug!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Goed gegeten, het was er rustig, reserveren was niet nodig geweest. Grote parkeerplaats op eerste etage achter het restaurant, maar die stond al vol met auto's die dubbelgeparkeerd waren en er waren nogal wat Grieken, zo te zien, die daar buiten aan het roken waren. Je kunt dus beter voor de deur langs de straat parkeren.