Menukaart van Restaurant Pica Pica
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Tapas
Pincho de atún con foie y Pedro Ximenez
Baskische pincho van gegrilde tonijn-foie-Pedro Ximenez
Pimientos de Padrón fritos
De beroemde milde groene Spaanse pepers uit Padró
Tartar de berenjena asada con mozzarella y Parmesano
Tartaar van aubergine met mozzarella en Parmezaanse kaas
Gambas al ajillo de la casa
Gambas gebakken in olijfolie met knoflook en Spaanse peper
Peruaanse ceviche
vis gegaard in tijgermelk; een mengsel van limoen-ui-peper-koriander,geroosterde maïs en aardappel
Tostada de pimientos asados con bacalao
Bruschetta met gegrilde paprika en stokvis
Paella (min. 2 personen)
Dit klassieke Spaanse rijstgerecht met, kip, inktvis, vis en schaal- en schelpdieren
Arroz Negro (min. 2 personen)
Een Catalaans rijstgerecht uit de oven: zwarte rijst met diverse vissoorten, schaal- en schelpdieren
Dorada a la plancha con arroz negro
Dorade van de hete plaat met zwarte rijst
Nagerechten
Arroz con leche y mazamorra
rijstpap en paarse mais, fruitpudding
Crema Catalana con helado de vanilla
Puddingtoetje met kaneel en citroen. Daarna gekarameliseerd. Geserveerd met vanille-ijs.
Sopa de almendras con helado de chocolate
Amandelsoep met chocoladeijs
Meer informatie over het restaurant: Restaurant Pica Pica
Restaurant Pica Pica gelegen aan de Camperstraat in Amsterdam is een Spaans-Mediterraans restaurant en gastrobar. Bij restaurant Pica Pica kan je in een gezellige ambiance genieten van heerlijke gerechten van de Spaans-Mediterraanse keuken. In de zomer kan er ook op het terras gegeten worden.
Veelgestelde vragen
Heeft Restaurant Pica Pica zitgelegenheid buiten?
Heeft het restaurant Restaurant Pica Pica parkeergelegenheid?
Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Pica Pica?
Restaurant Pica Pica gelegen aan de Camperstraat in Amsterdam is een Spaans-Mediterraans restaurant en gastrobar. Bij restaurant Pica Pica kan je in een gezellige ambiance genieten van heerlijke gerechten van de Spaans-Mediterraanse keuken. In de zomer kan er ook op het terras gegeten worden.
De Keuken van restaurant Pica Pica is onder leiding van de Catlaanse chefkok Georg Pastor. Hij kenmerkt zich door een creatief gebruik van seizoensgebonden en eerlijke producten. Zo maakt Georg Pastor veel gebruik van scharrelvlees en ook de vis word verantwoord gevangen. In de gastrobar van restaurant Pica Pica worden tapas van een hoger culinair niveau dan gebruikelijk is in Spaanse restaurants in Nederland geserveerd.
