Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Restaurant Plancius

Restaurant Plancius

Internationaal, Europees, Nederlands, Eten en drinken

Gerecht voor ongeveer15€

Foto's van restaurant Restaurant Plancius in Stadscentrum, Amsterdam
Restaurant Plancius is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Restaurant Plancius

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Gratis wifi
Nu open
-
Sluit om 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Restaurant Plancius

Plancius bevind zich in het hartje van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Schuin tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Het restaurant geniet van een unieke charme, mede gecreëerd door het verrassend moderne interieur dat op een unieke wijze alsnog de sfeer van het historische Plancius pand weet te integreren. Door twee groot openslaande deuren word een royale en ook gezelligeopening gecreëerd tussen binnen en het ruime buiten terras

Veelgestelde vragen

Heeft Restaurant Plancius zitgelegenheid buiten?

Ja, Restaurant Plancius heeft zitgelegenheid buiten.

Kan ik in Restaurant Plancius met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Amex.

Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Plancius?

Bij Plancius gelegen aan de Plantage Kerklaan in Amsterdam kunt u in de ochtend ontbijten en de hele dag genieten van heerlijke Italiaanse koffie aan de bar. Voor in de middag hebben we een uitgebreide lunch kaart met heerlijke broodjes, warme gerechten en pannenkoeken. Onze internationale avond kaart word elke dag met unieke dagspecials uitgebreid!

Bij Plancius is veel mogelijk! U kunt werken met uw laptop, gebruik maken van de wifi-verbinding en ons grote assortiment van kranten en tijdschriften. U kunt uw koffie to go nemen, maar ook uw broodje! Kinderen krijgen leuke kleurplaten en ook hun eigen junior kaart. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk zonnig terras, lekker eten en een gezellige sfeer! Verder bieden we veel mogelijkheden voor groepen en feesten.