Over Restaurant Saffier

Bij restaurant Saffier in Utrecht worden traditionele gerechten voorbereid en modern geserveerd. U bevindt zich in een modern ingericht restaurant met Marokkaanse tinten en tegelijk proeft u gerechten die daar sinds jaar en dag worden gemaakt. Tijdens het benuttigen van de verschillende gerechten kunt u kiezen uit veel gevarieerde Marokkaanse wijnen. Na het dineren heeft u de mogelijkheid om bij restaurant Saffier te genieten van muntthee en overheerlijke zelfgemaakte Marokkaanse koekjes.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
donderdag
17:00 - 23:00
vrijdag
17:00 - 23:00
zaterdag
17:00 - 23:00
zondag
17:00 - 23:00
maandag
Gesloten
dinsdag
17:00 - 23:00
woensdag
17:00 - 23:00

Adres

Restaurant Saffier
Adriaen van Ostadelaan 61
3563 AB Utrecht

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

L'Addes

Marokkaanse linzen soep
€ 5,50

Harira

Marokkaanse linzen soep
€ 5,50

Taktouka

Gegrilde paprika salade met gekruide tomaten
€ 6,50

Meer over Restaurant Saffier, Utrecht

Bij Restaurant Saffier in Utrecht worden traditionele gerechten voorbereid en modern geserveerd. U bevindt zich in een modern ingericht restaurant met Marokkaanse tinten en tegelijk proeft u gerechten die daar sinds jaar en dag worden gemaakt. De Marokkaanse keuken staat voornamelijk bekend om haar stoofschotels, rijk aan smaak en kleur.

De koks bij restaurant Saffier stoppen veel precisie en creativiteit in al hun gerechten en hechten veel waarde aan de presentatie. Ook heeft u de mogelijkheid om bij restaurant Saffier verschillende soorten Marokkaanse wijnen te nuttigen. Na het dineren kunt u genieten van muntthee en overheerlijke zelgemaakte Marokkaanse koekjes. Op elke vrijdag avond word in restaurant Saffier een buikdanseres show gegeven voor de gasten. In de Arabische sferen waant u zich even ver weg van hier, even in Marokko.

1 Restaurant Saffier Review

Heel goed
4.0/6
1 Review
Service:Viel tegen
Wachttijd:Lang
Prijs-kwaliteitsverhouding:Hoog
Eten:Heel lekker
Sfeer:Niets bijzonders
Geluidsniveau:Rustig
"Goed"4/6
Marijn v.3 jaar geleden · 1 review

We hebben lekker gegeten. De bediening was zeer vriendelijk, maar ook zeer afwachtend. Hierdoor weinig initiatief en inspelen op wat nodig was. Dit was jammer.