Reviews 8390

CentrumInternationaal
Geweldig
5.5/6
148 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Kasteel Heemstede

Centrum
5.4/632
Kasteel Heemstede

Restaurant Burgerlijk

Centrum
5.6/699
Restaurant Burgerlijk

148 8390 Reviews

Lees hier beoordelingen over 8390. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij 8390 hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij 8390.

Geweldig
5.5/6
148 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marianne N.2 jaar geleden · 1 review

Simple heeft prachtige gerechten en heerlijke bijpassende wijnen die gewoon ook per half glas kunnen en per gerecht. Heel plezierige ongedwongen bediening. In een woord top!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Simple is echt een feest! Eten is lekker, wijn is goed, menu is creatief en past bij elkaar en de bediening is meer dan leuk. Je kan niet in Utrecht wonen, van eten houden en hier nog nooit gegeten hebben!!!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Alles was goed en kon niet beter. Jong, enthousiast team, mooi en heerlijk eten en een goed glas wijn. Zeer vriendelijke en attente bediening. Toptent!

"Uitstekend"
6/6
Nynke K.2 jaar geleden · 1 review

Voor de eerste keer geweest hier en meer dan de moeite waard om weer te komen. We werden hartelijk en bekwaam geholpen en het eten en de wijn waren speels en van top kwalitiet.

"Heel goed"
5/6
Berry H.2 jaar geleden · 3 reviews

De eerste kennismaking met Simple is prima verlopen. Na de hartelijke ontvangst hebben we gekozen voor het volledige menu. Het Maart-menu zag er aantrekkelijk uit en zo heeft het ook gesmaakt. Leuke amuse. Ook was bijv. de kaasplank erg verrassend. De bediening deed zijn best om er een geslaagde avond van te maken. Een enkele kritischd noot: het is wel wat gehorig, maar dat ligt weelicht aan de plek waar je zit (wij zaten onder het lage plafond). Tevens wel een tip voor de bediening: schenk de wijn wel zo gelijkmatig in over de gasten. Bij ons, maar ook andere tafels, waren duidelijke verschillen in de glazen zichtbaar.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Uitstekend opgemaakte borden, heerlijke smaakcombinaties en goede bediening maken een avondje Simple een mooie ervaring. Alles is bereid met verse seizoensproducten, dus het is niet een goed idee voor kieskeurige eters. Wil je een keer lekker en wat luxer uit eten, dan is Simple een uitstekende keuze!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Heeeeerlijk gegeten en gedronken bij Simple. Fijne actie waarbij het 2e menu -50% is. Alles kan; we mochten het extra gerecht van het 5 gangen menu in het 4 gangen menu. Prima! Heerlijke wijn erbij. Ik werd verrast door de Apremont, die ik ken van wintersport, heerlijk! Mijn tafelgenote nam het bijpassende wijnarrangement in de bob variant. Heerlijk bijgepraat, echt genoten van de heerlijkheden. Zeker voor herhaling vatbaar!

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

OK, niet opdringende ruimte. Akoestiek in orde. Gastheren vlot, niet te aanwezig. Fijn tempo van gangen. Fijne smaken, mooie bijpassende wijnen. Wat echt niet kan was een soort clubmuziek aan het einde van de avond. Keukenpersoneel zit aan de bar. Na een besteding van 500 euro wil je niet weggekeken worden! Ik hou van natafelen. Ik hou ervan om na een week hard werken te genieten van waar ik ben. Bij restaurants als Simple moeten alle werknemers gericht zijn op service en warmte. Daar lieten zij echt een steek vallen. Jammer. vr gr Janneke Boerma

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Simple heeft een leuke sfeer; intiem maar ruimtelijk. Prima combinatie van wijn en spijs! Vind de porties aan de kleine klant. Het menu had (dit keer?) weinig smaaksensatie. Na mijn bezoek aan Simple zal ik het zeker wel aan anderen aanraden, maar zal niet heel snel terug gaan. Dit is een restaurant om eens in de paar jaar voor naar Utrecht te gaan...

"Gemiddeld"
3/6
Helene C.2 jaar geleden · 1 review

Bij Simple wordt met veel zorg gekookt, alleen is de samenstelling van het menu niet in balans. Gerechten zijn te machtig, zure- en zoete tonen ontbreken. Vooraf kalfspaté met coppa, vis met een saus van paling, als tussengerecht buikspek en als hoofdgerecht wildzijn is echt te machtig. Simple's wijnkeuze is zeer goed en verrassend. Het personeel is deskundig, interieur gezellig en ruimte helaas erg gehorig. Wij komen in het voorjaar nog eens terug om een hopelijk lichter en beter afgestemd menu te proeven.