Reviews Smit-Bokkum

CentrumVis
Geweldig
5.7/6
13 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

13 Smit-Bokkum Reviews

Lees hier beoordelingen over Smit-Bokkum. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Smit-Bokkum hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Smit-Bokkum.

Geweldig
5.7/6
13 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Andries B.8 maanden geleden · 1 review

Een heerlijke warme avond op een heel gezellig terras met geweldig eten dat ondanks de warmte door de mensen met een glimlach werd geserveerd .

"Uitstekend"
6/6
Cor v.één jaar geleden · 1 review

Lekker gedronken en gegeten op een fraai terras van Smit-Bokkum in Volendam. Voor visliefhebbers een adresje om voor om te rijden. Wij komen zeker nog eens terug.

"Uitstekend"
6/6
Wim M.één jaar geleden · 1 review

Zoals steeds bij Smit-Bokkum prima gegeten. Vooral de visschotel was weer top. Deed me denken aan de rookhang van een paar keren terug. Volgende keer on Volendam ga ik weer naar dit restaurant. Top.

"Uitstekend"
6/6
Femke K.één jaar geleden · 1 review

Een echt visrestaurant met een kleine kaart. Het eten was heerlijk de bediening goed en ook het vegetarisch menu was hee lekker.We zullen zeker nog een terug komen maar dan overdag zodat we op het terras buiten kunnen zitten.

"Heel goed"
5/6
Ad S.8 maanden geleden · 1 review

Prachtig gelegen restaurant, lekker aan het water in de volle middagzon. Goeie bediening en heerlijke gerechten met verse vis, aanrader. Tip, we zouden graag wat maaltijdsalades met bv een mooie moot zalm of andere vis zien op de kaart

"Uitstekend"
6/6
Joke S.2 jaar geleden · 1 review

Goede sfeer, prettige bediening. Duidelijke uitleg. Wij hoefden niet lang te wachten. Het restaurant ligt niet in het centrum, wel even zoeken. Met mooi weer, kan men lekker buiten zitten.

"Uitstekend"
6/6
Andre H.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar ,alleen de patatjes even te vroeg weggehaald. Bediening goed en gezellig ,hoeveel eten is ook perfect voldoende keus en afwisseling mogelijk .

"Uitstekend"
6/6
Tini K.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten en gedronken. Ontspannen, vlotte bediening. Het was TOP. Deze avond was zeker voor herhaling vatbaar dit zeg ik ook namens mijn collegas. Met vriendelijke Groet, Tini.

"Heel goed"
5/6
Karin T.één jaar geleden · 1 review

Naar onze mening hebben we behoorlijk lang moeten wachten maar het was natuurlijk de eerste mooie zomerse dag, dus misschien nog niet alles onder controle, maar het eten was uiteraard weer heerlijk!!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Zeer goede bediening, heerlijk eten, vooral de zelf gerookte vissoorten waren ongelofelijk lekker. Ook het toetje was weer genieten. Al met al een zeer geslaagde avond