Reviews St. Pauls

Hillegersberg-SchiebroekInternationaal
Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

De Basiliek

Centrum
5.3/6259
De Basiliek

Schlemmer

Centrum
5.1/6206
Schlemmer

6 St. Pauls Reviews

Lees hier beoordelingen over St. Pauls. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij St. Pauls hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij St. Pauls.

Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heel lekker
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Heel rustig
Service:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Ik heb zondag avond in de Thuin van rest st Pauls gegeten. Een gezellige binnen Thuin. Mooi gedekte tafels en weer heerlijk zo als verwacht gegeten.

"Uitstekend"
6/6
Andries P.2 jaar geleden · 1 review

Het eten is iedere keer perfect. Prima gerechten met veel liefde en aandacht bereid en geserveerd. De asperges waren verrukkelijk. Voor en nagerecht idem. Ze verdienen zeker meer klandizie.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het gastheerschap en eten is als altijd prima! Gratis parkeren, tafellinnen, rustige muziek en een mooi restaurant. Fantastische wijn, water op tafel, een uitgebreide 3 gangen Indonesische rijsttafel voor 39€ voor 2 personen! Enige minpuntje is dat de 3 beetje in blokken gesneden vleesgerechten te grof zijn en op elkaar lijken qua uiterlijk. Vis gerecht is heerlijk pittig en voor mij hadden de 2 groentegerechtjes er 3 mogen zijn. Het was echt een avondje uit.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Zoals altijd weer een plezier om hier te eten. Prima gerechten en een gastheer die echt zijn best doet om het voor jouw gezelschap een leuke avond te maken.

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gezien de prijs karig gerecht wat na een keer terug naar de keuken te zijn gebracht nog steeds niet medium te noemen was! Zwaar zwetende naar drank ruikende ober die regelmatig zijn zweet afveegde en daarna de gerechten aanpakte vanuit keuken. Ijs was heel lekker.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker eten! Helaas werd er naar mijn mening te weinig gevraagd of we nog iets wilde drinken. De inrichting zag er verder super modern en gezellig uit.