Reviews 't Parkhuys

ZuidInternationaal
Heel goed
3.7/6
7 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Kasteel Heemstede

Centrum
5.4/632
Kasteel Heemstede

Restaurant Burgerlijk

Centrum
5.6/699
Restaurant Burgerlijk

7 't Parkhuys Reviews

Lees hier beoordelingen over 't Parkhuys. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij 't Parkhuys hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij 't Parkhuys.

Heel goed
3.7/6
7 Reviews
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Gemiddeld"
3/6
petra M.2 jaar geleden · 1 review

Tijdens onze pauze onder werktijd moesten wij (wederom) erg lang wachten op onze bestelling. Daarnaast heb ik een allergie en heb gevraagd om hier rekening mee te houden. Er werd hier gelukkig wel rekening mee gehouden, wat resulteerde in een berg sla, met hier en daar een komkommertje en wat gerookte kip stukjes erover gesprenkeld. De tomaat was plots uit de salade verdwenen terwijl ik daar niet om gevraagd had. (Had alleen gevraagd om de pesto en de dressing er uit te laten) Helaas is er ook niet geprobeerd om de salade een beetje rijker te maken. Jammer.. Het was nu wel een heel eenvoudig gerecht voor de prijs die ik er voor heb moeten betalen.

"Uitstekend"
6/6
Evert W.2 jaar geleden · 1 review

Wij kregen snel het eten, het was goed warm en zeer lekker. Zeer goede sfeer. Was gezellig binnen. Wij hadden gereserveerd maar was niet nodig geweest. Zeer vriendelijk personeel.

"Heel goed"
5/6
Daan C.2 jaar geleden · 1 review

Gisteren hier even tijdens de luncht wat gegeten. Het eten was prima van kwaliteit, niet duur en bediening was netjes. Prima om af en toe dus even te lunchen.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

In de serre gezeten. Lekkere salade gegeten. Bediening was ok. Van tevoren gereserveerd, maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig. Gezellige middag gehad in een rustige ambiance.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Eten en bediening was prima. Verbouwing restaurant nog niet helemaal afgerond, daardoor komt het interieur nog niet helemaal tot zijn recht. Maar ziet er al stuk frisser uit dan voorheen!