Reviews Thaicoon

OostThais, Aziatisch
Uitstekend
5.1/6
43 Reviews
Thaicoon Amsterdam image 1
Thaicoon Amsterdam image 2
Thaicoon Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

43 Thaicoon Reviews

Lees hier beoordelingen over Thaicoon. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Thaicoon hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Thaicoon.

Uitstekend
5.1/6
43 Reviews
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marja W.16 dagen geleden · 1 review

Heerlijk!!! Aardige mensen, super lekker eten, echte aanrader. Je kunt er ook afhalen.

"Uitstekend"
6/6
Andre I.één maand geleden · 4 reviews

Friendly service & great, authentic food in this nice little Thai restaurant.

"Uitstekend"
6/6
Myrthe M.5 maanden geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Viskoekjes en garnalen in deeg waren heerlijk. De curry had wel wat pittiger gemogen. De bediening was heel vriendelijk. Een aanrader!

"Uitstekend"
6/6
Ludo K.6 maanden geleden · 6 reviews

Thaicoon is echt een geweldig Thais restaurant. Verwacht niet al een te fancy aankleding en het is soms wat rumoering, maar het eten is verrukkelijk en de bedienin is snel en vriendelijk. En dat voor een alleszins redelijke prijs.

"Heel goed"
5/6
Aycha I.één jaar geleden · 4 reviews

Cosy place to eat. You smell the scent of Thailand right away. As a starter I had the Tom Yam Koong soup: this was oo so delicious and spicy. I highly recommend this soup!!! My whole party went in and agreed. My main was Koong Pad Khing: this dish was also a favorite of mine, the only con is that it is a bit on the sweet side. But overall, I like the ambience, staff, and most importantly the food. I will be back! Knussig restaurant, bij stap 1 ruik je de geur van Thailand. Voorgerecht was Tom Yam Koong soep: dit was zooo lekker en pittig. Ik raad deze soep zeker aan. Mijn hele tafel genoot mee van mijn soepje. Hoofdgerecht was Koong Pad Khing: dit gerecht was ook één van mijn favorieten, enige minpuntje is dat hij ietsjes aan de zoete kant is. Maar over het algemeen een geslaagde avond met lekker eten. Zeker voor herhalingvatbaar!!!

"Heel goed"
5/6
Hans Bert O.2 jaar geleden · 2 reviews

Thaicoon is al jarenlang een van de beste Thai van Amsterdam. Ik durf te zeggen dat Thaicoon's Tom Kha Kai de lekkerste van Nederland is. Ruime porties voor een sympathieke prijs. Alleen cash betalen, dat blijft jammer.

"Uitstekend"
6/6
Chantal S.één jaar geleden · 5 reviews

Thaicoon is een supergoed restaurant ! Heerlijk eten en goede service ! Zeer vriendelijk personeel ! Ik kan iedereen aanraden hier lekker te gaan eten . De saté als voorgerecht is echt fantastisch en heel veel currys ook !! Wij komen snel weer !!

"Uitstekend"
6/6
Ludo K.één jaar geleden · 6 reviews

Heerlijk eten bij Thaicoon in Amsterdam aan het Beukenplein. Bediening is vriendelijk, snel en accuraat. Eten is niet te doorgekookt, zodat groenten nog lekker knapperig blijven. En waar nodig ook lekker pittig. Om het af te maken nog een lekker Thais biertje erbij!

"Heel goed"
5/6
Herlinde G.één jaar geleden · 4 reviews

ok, het kan iets gezelliger, maar het is altijd heerlijk, het eten bij Thaicoon. En de bediening is vriendelijk en snel. Ik blijf het raar vinden dat de vega gerechten geen plekje hebben op de kaart, maar gelukkig kan alles ook vega (of zelfs vegan) bereid worden.

"Uitstekend"
6/6
Patrick K.2 jaar geleden · 3 reviews

Thaicoon is a small restaurant offering some amazing thai food. Make sure you have a reservation! :-) They have no PIN machine, so make sure you carry cash.